-2.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja vald — hariduse toetaja ja väärtustaja

Kambja vald — hariduse toetaja ja väärtustaja

Aabitsa andmine.Pidulikul koosviibimisel Athena keskuses tänati ja tunnustati Tartumaa tublisid pedagooge, aktiivseid täiskasvanud õppijaid ja organisatsioone, haridussõbralikke omavalitsusi ja teisi meie maakonna hariduselu edendajaid.

Aabitsa andmine.

Vallavanema tänuavaldus

18. oktoobril oli mind palutud Tartusse Athena keskusesse vastu võtma Tartu maavanema tänukirja, kus on kirjutatud, et Kambja vald on haridust toetav ja väärtustav omavalitsus.

Selle tiitli oleme pälvinud tänu kõigile meie vallas tegutsevate koolide ja lasteaedade kollektiividele, vallavolikogule ning vallavalitsuses töötavale meeskonnale.

Ainult hea haridus kindlustab edu meie riigile ja elamisväärse tuleviku järeltulevatele põlvedele. Tänan, et olete seda mõistnud ja andnud endast selleks parima!

Teie vallavanem

Ivar Tedrema


Tänuüritus haridustöötajatele

Pidulikul koosviibimisel Athena keskuses tänati ja tunnustati Tartumaa tublisid pedagooge, aktiivseid täiskasvanud õppijaid ja organisatsioone, haridussõbralikke omavalitsusi ja teisi meie maakonna hariduselu edendajaid.

Tänavu valiti Tartumaa aasta õpetajate hulka Kammeri kooli kehalise kasvatuse õpetaja Nikolai Karmakov.

Tartumaa haridustöötajate tänuüritusel pälvisid tunnustuse Kambja kooli õpetaja Marika Lehiste ja Kammeri kooli direktor Peep Puusepp.

Tartumaa haridustöötajate tänuürituse korraldasid ühisel jõul Tartu maavalitsus, Tartumaa omavalitsuste liidu ja Tartu linn.

Ettevõtmine oli pühendatud Eesti taasiseseisvumise 20. aastapäevale.

Toivo Ärtis

Loetumad