9.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivOkultismiklubist Kaku kabelisse

Okultismiklubist Kaku kabelisse

Autor raamatuga.Noorsookirjanik Kersti Kivirüüt püüab lugejate tähelepanu kahe uue teosega: „Okultismiklubi 2. Inglitel puudub huumorimeel“ ja „Kaku kabel ja teisi tondijutte“.

Autor raamatuga.Noorsookirjanik Kersti Kivirüüt püüab lugejate tähelepanu kahe uue teosega.

„Okultismiklubi 2. Inglitel puudub huumorimeel“

Jaanikuu keskööpäikesest valgustatud heinamaal seisis hobune ja tema seljas istus ratsanik. Kummalgi oli seljas vanaaegne raudrüü ning mõlema väljanägemine reetis, et neil on selja taga nii mõnedki head aastad hauatagust elu: hobuse sadula varjust oli näha ribisid, kintsu peal ripendas nahka, mille alt paistis vaklu täis punetav liha. Poollagunenud jalad olid peitunud heinamaa udumerre, mis aegamisi Porijõelt Vana-Kuuste küla suunas lahti rullus.“

Raamatus jätkuvad Vana-Kuuste okultismiklubi paranormaalsed seiklused.

Teose esitlus oli Kuuste raamatukogus

26. augustil 2011

„Kaku kabel ja teisi tondijutte“

Miks mitte ükski arukas külaelanik Lalli metsa seenele ei lähe? Miks teadjamad inimesed Karupõllu soost kaarega mööda lähevad? Miks kohalik rahvas toomapäeva öösel Kambja-Kuuste maanteed väldib? Vastus lihtne – nimetatud kohtades tegutsevad verejanulised tondid!“

Tegemist on Kersti Kivirüüdi kolmanda raamatuga, milles põimuvad nii kohalikud legendid ja rahvapärimused kui ka fantaasia. Müstilised ja kohati jubedadki sündmused leiavad aset Kaku kabeli ümbruses, Röövlimäel, Rootsi sõdurite matmispaigas, Kuuste mõisamajas ja ka hoopis kaugemates paikades.

Teose esitlus oli Kuuste raamatukogus

18. novembril 2011

Loetumad