4.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKuldaväärt kool pühitseb juubelit jüripäeva paiku

Kuldaväärt kool pühitseb juubelit jüripäeva paiku

Koolipois naela lipuvarde löömas.Tänane Kambja koolipere kutsub seekordsel juubelinädalal külla nii vilistlased, kunagised õpetajad-töötajad, lapsevanemad kui Comeniuse projekti partnerkoolide delegatsioonid Saksamaalt, Rootsist ja Türgist. Koolipois naela lipuvarde löömas.Tänane Kambja koolipere kutsub seekordsel juubelinädalal külla nii vilistlased, kunagised õpetajad-töötajad, lapsevanemad kui Comeniuse projekti partnerkoolide delegatsioonid Saksamaalt, Rootsist ja Türgist.

Esmaspäeval, 23. aprillil avatakse õpilastööde näitus, esitletakse uut almanahhi ja tervitatakse väliskülalisi.

Teisipäeval, 24. aprillil ja kolmapäeval, 25. aprillil tutvustatakse kooli, Tartumaad ja Eestit väliskülalistele ning keskendutakse Comeniuse projekti ettevõtmistele.

Neljapäev, 26. aprill kujuneb eriti sündmusterohkeks: kell 11 algab aktus, kell 17 toimub vallavanema vastuvõtt kooli töötajatele ja kutsutud külalistele, kell 19 annab tervituskontserdi Tartu ülikooli akadeemilise naiskoori vilistlaskoor (dirigent Vaike Uibopuu), kell 20 stardib kõigile Kambja kooli sõpradele mõeldud sõpruspidu.

Reedel, 27. aprillil on õpilastel haridus- ja kultuurilooline matka- või ekskursioonipäev ning väliskülaliste teelesaatmisega jõuab lõpule esimene Comeniuse projekt Kambja koolis.

Vilistlaspidu

Laupäeval, 28. aprillil kell 18 oodatakse kõiki vilistlasi ning endisi õpetajaid-töötajaid koolimajja kokkutulekule ja ansambliga peole. Vilistlasõhtu osalustasu on 10 eurot, pensioniealistel 1 euro.

Õpilastööde näitust ja Comeniuse projektiga seotud väljapanekut saab uudistada läbi nädala.

Koolialmanahh palub kaastööle

Kambja kooli juubeliaastal ilmuv „Tootsi taskute“ aruanne koondab endasse killukesi meie kooli kuldaväärt inimestest – õpetajatest, töötajatest ja vilistlastest.

Vilistlaste kaastööväli on väga avar – loo võib teha nii unustamatutest õpetajatest kui toredatest klassi- või koolikaaslastest või eredatest sündmustest, kuid teisalt saab kirjutada ka enda elu- ja tööteest, perest, harrastustest, juhtumistest…

Nii kunagised kui praegused õpetajad saavad jäädvustada oma tööga seotud seiku, meeldejäänud õpilasi, õnnestunud ettevõtmisi – kooli elu kogu tema kirevuses nii aegade eest kui praegu.

Lapsevanematel on võimalik ehedalt kirja panna, kuidas koolirõõmud ja -mured kodudes vastu kajavad.

Kaastöö ei pea olema pikk. Kui võimalik, võiks iga loo juures olla ka mõni iseloomulik foto. Kaastööd saata Kambja kooli või e-postiga toivo@kambja.edu.ee.

 

Korraldustoimkonna liige Toivo Ärtis

 

Loetumad