6.9 C
Kambja
Kolmapäev, 24.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTartumaa Arendusselts võtab vastu projektitaotlusi

Tartumaa Arendusselts võtab vastu projektitaotlusi

Projektitoetuse võimalusi tutvustav infopäev ja arenguteemaline ümarlaud toimub Kambja vallamajas 27. märtsil kell 16:00-18:00.

 

Tartumaa Arendusseltsi toetuste tähelepanu on suunatud mikro- ja väikeettevõtete elujõulisuse tõstmisele, noorte algatusvõime ja kogukondade võimekuse suurendamisele. Avatud on kõik kolm meedet ning projekte rahastatakse aastal 2012 ligi miljoni euro väärtuses.

Ettevõtluse meetmest saab toetust taotleda kohalikku ressurssi väärindavate toodete ja teenuste arendamiseks, turundustegevusteks ja klastrite käivitamiseks.

Noorte meetmest saab toetust taotleda noorte arengut soodustavateks investeeringuteks ja koolitusteks ning võrgustike arendamiseks.

Kogukondade meetmes on olulisel kohal kogukonnateenuste käivitamine, ühistegevus ning koostöövõrgustike loomine ja tugevdamine.

Toetust saavad taotleda mittetulundusühingud, sihtasutused, äriühingud ja omavalitsused.

Taotlusi võtame vastu jooksvalt, kuid seoses hindamiskomisjoni tööga on tähtajad 17. aprill ja 25. september.

 

Tartumaa Arendusselts korraldab jaanuar – aprill infopäevad valdades. Infopäevad on osalejatele tasuta, täpsemat teavet infopäevade ja meetmete kohta saab veebilehelt www.tas.ee.

Konsultatsiooniks palume eelnevalt registreeruda ene@tas.ee, tel. 743 0088.

Loetumad