-3.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivRahvaülikooli suvekool Kosmonautikas

Rahvaülikooli suvekool Kosmonautikas

Juba 15 aastat on rahvaülikooli suved olnud erilised. Meie suvekoolid on läbi reisinud kõik Eestimaa suuremad saared ja rannakülad. Selle suve kohtumispaik on 4.-8.juulil legendaarses Kosmonautika puhkekülas Pärnumaa rannal.

Kosmonautika on endine NSVL kosmonautide puhkekeskus “Vzmorje”, mis oli tollaste uuringute kohaselt NSVL lääneranniku kõige päikesepaistelisem koht. Ajad ja riigikorrad on muutunud, kuid päikesepaiste ja mõnusa meeleolu garantii kehtib tänaseni! Vaata videot Kosmonautika kohta.

Suvekooli tulijad saavad valida loodusfoto, maalimise, lilleseade või taimedega värvimise suvekoolide vahel. Samal ajal meie suvekoolidega on Kosmonautikas rahvaülikooli jazzkoor Halebopp Singers, kes annab meile ka kontserdi. Pärnumaal toimub juuli alguses Päikeseloojangu Festival, mille avakontserdi annab 4.07 Ultima Thule. Kontserdile on lahkesti palutud ka meie kursuslased.

Elu-olu: ööbida on võimalik mugavates apartment tüüpi majades või oma isiklikus telgis. Maitsvat toitu pakuvad puhkeküla kokad meile kolm korda päevas ning söömine toimub puhkeküla söögimajas.

Osalustasu: NB! Sellel nädalal on suvekoolid varase registreeruja soodushinnaga. Suvekooli tasu sees on majutus, kõik toidukorrad ja koolitus.

Suvekooli huviline saab valida nelja põneva teema vahel:

fotograafia. Juhendaja loodusfotograaf Jaanus Järva. Programmi loe siin
lõngade ja kangaste värvimine taimedega. Juhendaja tekstiilikunstnik Airi Gailit. Programmi loe siin
maalimine. Juhendaja kunstnik Robert Suvi. Programmi loe siin
lilleseade. Juhendajad floristid Leili Alaoja-Rein, Tuuli Luiga. Programmi loe siin

Meie suvekool – see on meri, suvi, päike ja mõnus seltskond!

Lõpurosin. “Suvekoolis on mõnus õhkkond ja koostegemise rõõm! Rahvas on ühtehoidev ja lahe ning korraldus tip-top. Ja ilmaga on suvekoolis ka alati vedanud!” (Indrek, 41.a.)

Loetumad