4.9 C
Kambja
Neljapäev, 02.05.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKonkurss Tartumaa aasta küla 2012

Konkurss Tartumaa aasta küla 2012

Kodukant Tartumaa koostöös Tartu Maavalitsusega on välja kuulutanud Tartumaa Aasta Küla 2012  konkursi.

Konkursi eesmärk on avaldada avalikku tunnustust küladele tulemusliku tegutsemise eest ning teadvustada üldsusele maa- ja külaelu olulisust.

Tartumaa aasta küla 2012 osaleb üleriigilisel aasta küla konkursil 2013. aastal.  Eesti aasta küla aunimetus antakse ühele külale, külade piirkonnale või alevikule ja kuulutatakse välja Eesti Külade Maapäeval (2013. aastal).

Konkursile saab esitada küla, külade piirkonna või aleviku. Lisaks omavalitsustele võivad ettepanekuid esitada ka kodanikeühendused ja üksikisikud. Kandidaadi kohta täidetud ankeet ja lisamaterjalid saata e-postiga aadressil konkurss@kodukanttartumaa.ee või postiga aadressil Jalaka 48, 50109 Tartu või tuua Kodukant Tartumaa kontorisse Jalaka 48 hiljemalt 25. maiks 2012.

Konkursile esitatud kandidaatidel on võimalus ennast vabalt valitud viisil tutvustada  Tartumaa Külade Päeval 21. juulil 2012. Kandidaatide seast valib Kodukant Tartumaa poolt moodustatud komisjon välja Tartumaa Aasta Küla 2012. Võitja kuulutatakse välja Tartumaa kodanikeühenduste konverentsil novembris 2012.

Lisainfo:

www.kodukanttartumaa.ee ning  www.tartu.maavalitsus.ee.

Külli Pann
Kodukant Tartumaa juhatuse esimees
tel 5646 2692
kustma@gmail.com

Aime Vilu,
Aasta Küla konkursi läbiviija, projektijuht
tel 5669 8805
aime.vilu@gmail.com

Külade hindamisel arvestatakse külakogukonna ühtsust ja arengut kolmel  viimasel aastal, koostöövalmidust, avatust ja tuntust maakonnas ja kaugemal, küla välisilmet ja heakorda, atraktiivsust, elanike  osalemist kultuuri- ja spordiüritustel, koostööd omavalitsusega, küla arengukava olemasolu.

Loetumad