5.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivRattaralli tõi Kambja valla teedele ligikaudu neli tuhat pedaalisõtkujat

Rattaralli tõi Kambja valla teedele ligikaudu neli tuhat pedaalisõtkujat

Jalgrattavõidusõit.„Kambja tervitab! Tartusse on veel kakskümmend viis kilomeetrit!“ – sellise rõõmsa sõnumi saatel jätkasid oma teekonda kõik vaprad jalgratturid, kes raskel rallisõidul olid jõudnud eelviimasesse, Kambja perekonnakivi naabruses olevasse toidu- ja teeninduspunkti.

Jalgrattavõidusõit.Kambja tervitab! Tartusse on veel kakskümmend viis kilomeetrit!“ – sellise rõõmsa sõnumi saatel jätkasid oma teekonda kõik vaprad jalgratturid, kes raskel rallisõidul olid jõudnud eelviimasesse, Kambja perekonnakivi naabruses olevasse toidu- ja teeninduspunkti.

Tänavuse Tartu rattaralli rada oli valitud selliselt, et see lookles pikalt Kambja valla künklikul maastikul. Pikema distantsi (137 km) läbijad jõudsid meie valla territooriumile Otepää suunast ja lühema raja (74 km) sõitjad tulid Elva poolt. Alates Pikksaarest väntasid ratturid ühisel rajal läbi Kambja ja Vana-Kuuste Tartus ootava finiši suunas.

Toivo Ärtis

Loetumad