-1.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiiv„Kambjas on täiega hea kool.“

„Kambjas on täiega hea kool.“

Enelin Zoo: Sellepärast et Kambja koolis on väga hea seltskond. Meie teeme koos nalja ja suhtume üksteisesse lihtsalt ja vabameelselt. Enam ei ole nagu vastastikke hõõrumisi nii palju.

Meil on ka head õpetajad – abistavad ja hoolivad. Kuigi nad õpetavad kümneid õpilasi päevas, suudavad nad ikka viimases tunnis naeratada.

Kambja koolis on superhea lõunasöök. Mulle meeldib väga, kui kokatädid teevad meile lõunaks midagi uut ja huvitavat.

Kambjas on täiega hea kool. Meil on olemas kõik, mis koolis vaja. Olen õnnelik, et sain võimaluse õppida siin üheksa aastat.

Lii Parv: Minu arvates on Kambja koolis hea õppida just sellepärast kuna siin on head õppimisvõimalused. Õpetajad on siin suhteliselt head. Samuti kiidaksin meie kooli toite, need on tõesti head. Üleüldse on siin koolis hea olla.

Mario Siilbek: Kambja koolis on hea õppida, sest siin on head õpetajad ja veel paremad söögid. Söögivahetunnid on parajalt pikad, et söök ära süüa.

Tundides on hea ja rahulik olla, sest õpetajad õpetavad suhteliselt rahulikult. Tööõpetuse klassis on väga hea tehnika.

Reelika Tsirp: Kambja koolis on hea õppida, sest meie kool on uus, puhas ja ilus. Siin koolis on enamus õpetajad vastutulelikud ja abivalmid ning aitavad, kui on abi vaja.

Üks pluss on veel see, et klassis ei ole palju õpilasi ja saab enamus ajast korralikult õppida ja kaasa töötada.

Janno Koor: Kambja koolis meeldib mulle söök, mis on väga hea. Tööõpetuse klass meeldib mulle, kuna seal on päris hea tehnika. Plusskülg on veel ka see, et kool asub lähedal.

Loetumad