7.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivHakkaja noor leiab tegevust õpilasmalevas

Hakkaja noor leiab tegevust õpilasmalevas

 

Noorte grupipilt. Lillade käistega valged T-särgid, heledad sekka tumedad teksad, õm-logodega põlvikud, suveniiriks puust võti.Kevad on kätte jõudnud ja suvigi ei ole enam kaugel. Lähenev koolivaheaeg paneb mõtted liikuma suveplaanidele. Kuidas suve põnevalt ja kasulikult sisustada, seda kogemust on Öökulli õpilasmalev jaganud oma malevlastele juba aastaid.

Koostöös Kambja vallavalitsusega toimub sel aastal esmakordselt malev Kambjas. Küll aga oleme malevaid varem korraldanud Kambja vallas Vana-Kuustes, kust kõik alguse on saanud.

14-17-aastased Kambja valla noored saavad sel aastal valida nelja ööbimisega malevarühma vahel. Kui kellelgi on soov maailma uudistada, siis on parim võimalus seda teha Valga, Alatskivi või Kõrveküla malevarühmas. Täpsema info leiab malevarühmade kohta MTÜ Öökulli koduleheküljel www.ookull.ee. Kes tahab koduvalda panustada, sellel soovitame valida ööbimisega Kambja malevarühm kestusega 9.-20.07.2013. Valla malevlastel on võimalus teha heakorratöid Kambjas (tööandja Kambja vallavalitsus) või tööd kartulikorjamisel (tööandja Kartuliait OÜ). Noorele inimesele on malev huvitavaks kogemuseks.

Malevasuve juurde kuulub ka mõõduvõtt teiste malevarühmadega. Sel aastal toimub kokkutulek 19.-20.07.2013 Tartumaal Lähtel. Traditsiooniliselt on kokkutulekute fookuses mõni kitsam teema, mille raames malevarühmad võistlevad ja panevad kokku taidluskava. Sel aastal on kokkutuleku pealkiri „Turvaliselt siia-sinna, kooli, tööle ja ka linna!“.

Kuidas registreerida?

Erinevalt varasemast, toimub sel aastal ööbimisega rühmadesse registreerimine Tartu linnavalitsuse võrguküljel www.tartu.ee/malev/, kus valida registreerimine Öökulli malevasse. Noor saab ise valida endale sobiva malevarühma.

Kambja vallamalevasse registreerimine toimub Öökulli võrguküljel www.ookull.ee.

Kambja vallamalevas osalemise hind Kambja valla noorele on 15 €. Hind sisaldab ööbimist, toitlustamist ning osalemist malevarühmade kokkutulekul Lähtel. Teiste Tartu maakonna noortele aga 35€.

Osalejate arv on piiratud.

Öökulli malevate kohta saab küsimusi esitada ka e-kirjaga aadressil: malevasuvi@gmail.com.

 

Loetumad