1.9 C
Kambja
Laupäev, 27.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTore võimlemispidu „See rõõm on elust endast“

Tore võimlemispidu „See rõõm on elust endast“

Tüdrukud keepides vihmas.Tartu linna ja maakonna võimlemispidu “See rõõm on elust endast“ toimus Tartus Tamme staadionil.

Pidu oli pühendatud Raimond Valgre 100. sünniaastapäevale ja paljud tantsud olid seatud läinud sajandi kolmekümnendate aastate muusikast lähtuvalt. 25. mai võimlemispeol osales üle 2000 osavõtja, nende hulgas 16 Kambja põhikooli tüdrukut.

Peo erikülaliseks oli Getter Jaani, kes esitas loo „Alles alguses“, mille järgi võimlesid ka Kambja kooli 7. klassi tüdrukud Õnnemari Sule, Õnneli Mumm, Triin Ehrlich, Brita Uus, Marilin Tammeorg, Margot Sisask, Iris Miisna ja Helerin Pant.

Meeleolukas kavas „Disko pole oluline, charleston on põhiline“ osalesid 5. klassi tüdrukud Hanna Aadusoo, Helery Hindriksoo, Melani Alliksaar, Liia Parv, Pilleriin Kreek, Marilin Näkk, Gea Tumm ja Älis Värva.

Kõik tüdrukud jagasid arvamust, et veidi külmale ja vihmasele peaproovile järgnes tore ja rohkelt emotsioone pakkuv võimlemispidu, mis kulmineerus ühise finaaltantsuga.

Aitäh vapratele tüdrukutele, kes koostegemisest ja koosolemisest rõõmu tundsid! Tänud Kambja koolile, kes toetas õpilaste osalemist võimlemispeol.

Anne Välja
Kambja kooli kehalise kasvatuse õpetaja

P.S.

Tartu linna ja maakonna võimlemispeo daamide kavas „Helmi“ osales ka grupp õpetajaid Kambja lasteaia

Loetumad