-0.2 C
Kambja
Neljapäev, 09.05.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKammeri sõpruskond tahab mängida lumejalgpalli

Kammeri sõpruskond tahab mängida lumejalgpalli

Jalgpallimäng: kolm noormeest sööstmas pallile.Septembrikuu teise neljapäeva õhtul oodati Kammeri kooli õuel õpilaskodu ja võimla juures pikisilmi külalisi – nii motomehi kui EENA klubi naisi –, sest välja olid kuulutatud jalgpallivõistlused.

Pisut enne kella seitset oligi kuulda suurt mürinat. Võimla ette jõudsid mootorratastel motomehed ja EENA klubi naised.

Kammmeri kooli staadionil võeti ette järjekordsed sõpruskohtumised jalgpallis MC39 motomeeste ja Kammeri kooli noormeeste ning EENA klubi naiste ja Kammeri naiste vahel. Tore on tõdeda, et sündmus toimus juba kolmandat korda ja on muutunud traditsiooniks. Sõpruskohtumisi peetakse nii sügisel kui kevadel.

Peakohtunikuks oli kehalise kasvatuse õpetaja Nikolai Karamkov, kelle vile peale toimus kiire rivistus ja võistkondade vastastikune tervitusrituaal.

Esimesena astusid võistlustulle naised. Väljakul mängisid 6 naist ja väravavaht. Mäng oli väga rõõmsameelne ja üksteist toetav.

Pärast väikest pausi asusid palli taga ajama mehed. Väljakul mängisid 8 meest ja väravavaht. Meeste mäng oli palju tõsisem. Selles võistluses oli nii emotsioone kui pingeid.

Mõlemad mängud olid lõbusad ja tasavägised, pealtvaatajad elasid neile kaasa. Need sõprusmängud kütsid pealtvaatajates kindlasti üles kirge jalgpalli vastu. Õpetaja Andri Kuusk jäädvustas mängud ka filmina.

Võistkondi autasustati diplomitega. Parim mängija sai kaela puust medali, mille olid valmistanud puidutöötunnis 8. ja 9. klassi noored (juhendajaks oli puidutöö õpetaja Ain Sutt).

Külalised said saunamõnusid nautida ja võisid pärast seda keha kinnitada suupistetega, mille eest oli hoolt kandnud peakokk Agris Kõiv. Õhtuga jäädi väga rahule. Ohtralt lausuti üksteisele tänusõnu. Kuna Kammeri kool asub looduskaunis kohas, siis tegid külalised ettepaneku kohtuda ka talvel lumejalgpallis.

Tänusõnad meie külalistele, kõigile osalejatele-kaasaelajatele ja korraldavale toimkonnale.

Hele Kõrs
Kammeri kooli huvijuht

Loetumad