Tegus ja tore detsember Aarike hooldekeskuses

456

LUMEMEES JA TEMA PERE: Sellise elutruu üllatuse
valmistasid koormakilest Kadi ja tema lapsed. Foto: Elle Ott

Aarike hooldekeskus tänab oma sõpru, koostööpartnereid, vallavalitsust ja sihtasutuse nõukogu liikmeid tugeva küünarnukitoe ja meeldiva koostöö eest eelmisel aastal. Soovime kõikidele südamesoojust ning edu tänavuseks aastaks.

Detsember oli ka meie klientidele ja töötajatele tegus ­ nagu ikka aasta viimane kuu.

Teise advendiküünla süütamisel olid traditsioonikohaselt abilisteks Tartu kristliku noortekodu kasvandikud koos Tartu Tamme Lionsklubi esindajatega. Küünla süütamisele järgnes kena kontsert kaunite rahvapillide helide saatel.

18. detsembril toimus väga meeleolukas jõulukontsert, mille peaesinejateks olid päkapikud Kuuste põhikoollasteaiast. Päkapikud tõid kaasa toreda lume ja vahva jõulumeeleolu.

Selleks ajaks olid meie kolmes majas klientide elu- ja olmeruumid jõulukaunistustega kaetud ning peahoone puhkeruumis säras jõulukuusk. Kõik see ilu sündis tänu töötajate ja klientide ühisele ettevõtmisele.

Ühel lumeta talvehommikul üllatas meid kõiki elusuuruses lumemees koos lumeeide ja lumelapsega. Tänan Kadit ja tema lapsi, kes need vahvad kujud koormakilest valmistas.

20. detsembril kutsusid päkapikud ühise laua taha kõik hooldekeskuse töötajad, et neid raske ja emotsiooniderohke töö eest tänada. Ühiselt saadeti lendu soovilaternad ja korraldati väike ilutulestik, et tehtust ikka rõõmu tunda ja parimate soovidega uude aastasse minna.

23. detsembril toimus jõulukontsert, kus esines muusik Vambola – meie ammune tuttav – ja kliente külastasid päkapikud maitsvate pakikestega.

 

Aarike hooldekeskus pidas kõiki külalisi, esinejaid ja koostööpartnereid meeles oma kalendriga, mida on trükitud juba aastaid.

Tänutundega Elle Ott

Kino maale
EelmineÜlevaade vallavolikogu istungite arutlusteemadest
JärgmineKambja eakad nautisid rahvusmeeskoori laulu