-1.2 C
Kambja
Laupäev, 20.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivSotsiaalnõunikud ja lastekaitsetöötajad Kammeris

Sotsiaalnõunikud ja lastekaitsetöötajad Kammeris

 Veebruari lõpus olid Kammeris koos Tartumaa valdade sotsiaalnõunikud ja lastekaitsetöötajad ning nende ametikaaslased neist maakondadest, kust on Kammerisse õppima tulnud lapsi.

Ühine teabepäev sai 27. veebruaril teoks tänu Tartu maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna asejuhatajale Aime Kogerile ja Kammeri kooli sotsiaalpedagoogile Aire Pajurile.

Aire Pajur alustas teabepäeva teemakohase monoetendusega „Kombes massin“, mis pälvis eelmisel aastal üleriigilisel õpetajate teatrifestivalil tunnustuse sotsiaalsete teemade käsitlemise eest. Aire Pajur sai selle rolli eest ka parima nais näitleja tiitli.

Nüüd oli ka sotsiaalala esindajatel võimalus näha laval elulist vaatepilti nende igapäevastest klientidest ning osa saada nende mõttemaailmast.

Päev jätkus ringkäiguga Kammeri koolis, kus õppealajuhataja Mare Nugin tutvustas kooli erinevaid võimalusi lihtsustatud õppe ja toimetulekuõppe õpilastele.

Mitmedki sotsiaalnõunikud ütlesid, et väga hea oli näha Kammeri kooli oma silmaga. Nüüd on neil võimalik ka vanematele selle kooli plusse esile tuua ja tutvustada, millised võimalused on Kammeris õpilase jaoks olemas.

Kammerisse on loomulikult alati oodatud külla ka vanemad, kel seisab ees kooli valik lapsele, kes vajab lihtsustatud õppekava või toimetuleku õppekava.

Aire Pajur,
Kammeri kooli sotsiaalpedagoog

Loetumad