-0.2 C
Kambja
Neljapäev, 09.05.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivEttevõtmisterohke südametervise nädal Kammeris

Ettevõtmisterohke südametervise nädal Kammeris

Ettevõtmisterohke nädal – sellise hinnanguga võiks iseloomustada tänavust tervisenädalat Kammeri koolis.

Tippürituseks kujunes õpilaskonverents „Terake tarkust, tükike tervist, topsitäis sporti ja klassitäis rõõmu“, mille valmistas ette õpetaja Kätlin Tamm. Ettekannetega esinesid 8. ja 9. klassi noored. Räägiti südame tervisest, energiajookidest, narkootikumide kahjulikkusest ja sellest, kuidas olla turvaliselt internetis.

Konverentsile eelnenud päevi sisustati tervistedendavate loengutega (lektoriks oli kooli meditsiiniõde Vaiki Kaasik), klasside poolt tervisesalatite valmistamisega ja loodusmatkadega õpilaskodu kasvatajate eestvedamisel. Nii õpilased kui õpetajad kasutasid tervise taastamiseks aktiivselt kooli soolakambrit.

Alg- ja toimetulekuklassidele korraldati mängude ruumis liikumismänge ja terviseviktoriine. Eriti meeldis lastele maitse järgi mõistatada, mis aed- või puuviljaga on tegemist. Koos õpiti selgeks ka väike lugu Metsavanast, kelle päev algas hommikul allikavee joomisega ja lõppes metsas puude kallistamisega.

Oli vahva ja tervislik nädal.

Hele Kõrs
Kammeri kooli huvijuht Hele Kõrs

Loetumad