9.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivNobedad nööbinoppijad

Nobedad nööbinoppijad

Nööbid.Kambja kooli esindus noppis eripreemia ja teise koha O. Lutsu majamuuseumi korraldatud võistkondlikul keelemängul “Nööbid on ära“

Kambja kooli emakeeleõpetaja Tiina Tiideberg: „Sel aastal osales tavatult palju võistkondi – 59. Lahendada tuli ristsõna, mõelda välja uusi sõnu, kirjutada jutt, seostada pilti ja teksti, tegelda võrdluste ja sõnavaraga, olla leidlik ja loov, tuli tunda Ilmar Tomuski loomingut ja muuseumi 2. korruse ruumidest ka Kiire saapanööpe leida. Kõik see käis aja peale.”

Tänuüritusele O. Lutsu nimelisse raamatukokku kutsuti 15 võistkonda, nende hulgas mõlemad Kambja kooli 5. klasside võistkonnad.

„Esinesid Tamme gümnaasiumi 1. kl lapsed , ette loeti kaks loovjuttu – need olid meie õpilaste omad – toimus autasustamine. Loovjutu eripreemia saigi võistkond Must Huumor (Kerttu Loid, Miikal Roos, Karl Markus Rumjantsev ja Enriko Kiuru). Võistkond Tootsi Taskud (Heilika Soodla, Andrea Muru, Ragne Erstu, Anabel Ahse) – võitis II koha. Nad tegutsesid kiirelt, jaotades oskuslikult ülesanded, nii et Heilika jõudis 1.korruse elutoas Lutsu klaveril paar lugugi mängida,” meenutas Tiideberg.

 

Loetumad