7.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivLüübnitsa laadal kõlas Kambja naiste rõõmus laul

Lüübnitsa laadal kõlas Kambja naiste rõõmus laul

 

MEELEOLUKALT: Kambja naisansambli Lüüra lauljad ja juhendaja Anu Ird (paremal) rikastasid Lüübnitsa sibula- ja kalalaada kultuuriprogrammi. 

Kaksteist laulu toredas meeleolus inimestele

Sellesuvise reisi otsustas Kambja naisansambel Lüüra teha Mikitamäe valda Lüübnitsa sibula- ja kalalaadale, mis toimus 22.-23. augustil.

Ilmaga oli väga vedanud, päike paistis ja meie väike seltskond oli rõõmus ja elevil. Meie bussijuht Ivar toimetas meid kenasti Mikitamäe kultuurimaja juurde, kus saime hääli lahti laulda ja ennast esinemiseks valmis sättida.

Õige pea oligi aeg esinemise käes. Meie sisustada oli pool tundi, millesse mahtus kaksteist laulu väikeste sissejuhatustega. Laulda oli mõnus, inimesed olid toredas laadameeleolus juba hommikul. Peo korraldajad olid teinud head tööd, kõik sujus. Suur tänu neile!

Pärast esinemist ei saanud me loomulikult jätta kasutamata võimalust poseerida oma kaunites punastes kleitides sibulavanikute taustal.

Kõik me kasutasime võimalust laadalt omale meelepärast osta – kes siis sibulaid, kes lilletaimi, kes midagi muud põnevat.

Terve päeva jooksul olid lavalaudadel erinevad taidlejad, nii et igav ei saanud kuidagi hakata. Sai kuulata kauneid laule, toredaid pillipalu ning võis vaadata vahvaid ja sensuaalseid tantsunumbreid.

Toreda päeva ja ka hooaja lõpetasime oma laulukaaslase Terje maakodus, kus meid väga külalislahkelt vastu võeti.

Nüüd oleme valmis taas alustama proovidega, et oleks ikka, millega rõõmustada teisi ning mis annaks meile endile sära silmadesse.

Lüüra

Loetumad