Väärikate tervise- ja ohutuspäev peetakse Nõos

635
Foto: agilemktg1 (PD)

Tartumaa väärikas eas inimesi oodatakse teisipäeval, 24. oktoobril Nõo spordihoonesse, kus toimub sel korral tervise- ja ohutuspäev, mis kuue aasta jooksul on kujunenud hinnatud ettevõtmiseks sihtgrupi liikmete seas.

Nõo spordihoone avatakse tervise- ja ohutuspäeval osalejatele kell 9. Kogunemistunni jooksul pakutakse saabunuile küpsiseid ja kohvi-teed ning võimalust tutvuda infolaudade, väljapanekute kohalike ettevõtjate ja käsitöömeistrite toodanguga. Päeva juhib Mikk Sügis.

Kell 10 esinen tantsurühm Triiniks ning pärast seda ütlevad tervitussõnad Nõo vallavanem Rain Sangernebo ja Tartu maavalitsuse terviseedenduse peaspetsialist Lea Saul.

Kell 10.20 esineb Ilja Stepanov – Nõo valla vanim meeskodanik, Tartu maakonna aasta eakas.

Kell 10.40 saab sõna psühholoog Tõnu Ots. Pärast seda (kell 11.40) viiakse läbi virgutusvõimlemine, Kaire Laidla tutvustab põgusalt võimlemise vajadust ja olulisemaid harjutusi.

Kell 12 pakutakse vahepalaks puljongit ja pirukat.

Kell 12.40 räägib Tartu Ülikooli Kliinikumi õde Kaja Lestsepp insuldist.

Tervise- ja ohutuspäevast osavõtjaile esinevad päästeameti (kell 13.40), häirekeskuse (kell 14.05) ja maanteeameti (kell 14.15) spetsialistid.

Kokkutulnuile esinevad ka lauluansambel Helisev Horoskoop ja tantsurühm Elulõng.

Enne koduteele asumist pakutakse kõigile lõunasööki (kell 15 Nõo kooli sööklas). Nõo valla kohalikud ettevõtjad ja käsitöömeistrid tutvustavad ja pakuvad oma toodangut.

Väljapanekute ja infolaudadega on esindatud päästeamet, maanteeamet, häirekeskus, Tartumaa tervisetuba.

Abivahendite ettevõtted ja ühendused tutvustavad teenuseid ning müüvad oma tooteid.

Üritus on osalejatele tasuta.

Üritusele palutakse registreeruda hiljemalt 17. oktoobriks 2017.a. valla sotsiaaltöötaja vahendusel e-post registreerimine@nvv.ee Lisainfo: tel 505 6437 või 745 5475 (Ene Mölter).

Kino maale
EelmineKoolitus „Samm tööellu – minu võimalused ja valikud“
JärgmineKuldne sügis Aarikel