5.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivPunase Tulekuke aasta loomepalang

Punase Tulekuke aasta loomepalang

KUKEAASTA pliiats Mariana Kübe (Kambja kooli VIII klass)

Alanud Punase Tulekuke aasta tõi Kambja kooli tõsise kunstipalaviku, mis vormus ülimenukaks näituseks, kuhu valminud tööd ei tahtnud kuidagi ära mahtuda ja neis kasutatud tehnikad ja žanrid varieerusid pliiatsijoonistusest guašini ja kleeptehnikast koomiksini.

Võta sa nüüd kinni, mis õpilasi sedasi inspireeris, kas kukk kui uhke ja edev lind ise või Punase Tulekuke aastaga seostatav kirglikkus ja energilisus.

Pärast näituse ülespanekut said kõik võimaluse hääletada oma lemmiku poolt ja kui kokkuvõtted tehtud, selgus, et kõige rohkem hääli said:

1. vanuseastmes (I–III kl) Helen Uusen (3. kl), Lisete Murumets (3. kl), Kätlin Soosaar (2. kl) ja Mia Britt Seer (1. kl);

2. vanuseastmes (IV–VI kl) Angela Kiuru (5. kl), Eneli Tollimägi (5. kl), Karolinna Kuus ( 6. kl) ning Kelly Tensmann ja Victoria Hindriksoo (5. kl);

3. vanuseastmes (VII–IX kl) Kenri Koort (9. kl), Marilin Näkk (9. kl), Säde Kriiva (7. kl) ja Mariana Kübe (8. kl).

Näituse korraldaja kunstiõpetaja Ulvi Unt jäi töödega väga rahule ja ütles, et nii mõnigi õpilane tegi talle oma teosega toreda üllatuse.

Marika Karo
Kambja koolijuht

Loetumad