13.9 C
Kambja
Neljapäev, 28.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKevadisele Rakvere teatri etendusele saab osta sooduspileti

Kevadisele Rakvere teatri etendusele saab osta sooduspileti

Peagi Kambja kultuurimajas etenduvale Rakvere teatri etendusele saab osta soodupileti, sest 6. – 9. märtsil leiab aset järjekordne Rakvere teatri sooduspiletite kampaania, mil kõigile etendustele üle Eesti müüakse pileteid hinnaga 12 €.

Rohkem teatrit – rohkem üllatusi

See on selge, et pilet võib kaasa tuua elamuse teatrisaalis. Kuid mis ajast võib teatripiletiga kaasa tulla seenehoidis, mõisatuur või hoopis ujula ja saunade külastus?

Just nõnda juhtub 6. kuni 9. märtsini Rakvere Teatri kampaanias “Rohkem teatrit – rohkem üllatusi”. Rohkem teatrit saab sellepärast, et kõik märtsi, aprilli ja mai piletid on 6. – 9. märtsil müügil soodushinnaga 12 €.

Rohkem üllatusi aga saab sellepärast, et iga statsionaari etendusele ostetud piletiga võib kaasa tulla üllatus. Üle 250 erineva üllatuse panevad välja meie koostööpartnerid Põhjakeskus, Arkna mõis, Pätsi kohvik, Vinni Spordikompleks, Hotell Wesenbergh ning meie näitlejad Ülle Lichtfeldt ning Anneli Rahkema. Muuseas lähevad loosi Arkna mõisatuur koos kinkekotiga, 15 Põhjakeskuse 10-eurost kinkekaarti, 3 Pätsi kinkekotti hea ja paremaga, hotell Wesenberghi 4 õhtusööki kahele, Ülle Lichtfeldti seene- ja muud hoidised ning Anneli Rahkema taimeteed. Rohked teatripoolsed üllatused sisaldavad pildistamist koos trupiga, etenduse tasuta kavasid ning tipnevad terve hooaja uuslavastuste vabapääsmega kahele. Elamused on garanteeritud!

12-euroseid pileteid müüakse esmaspäevast neljapäevani, 6. – 9. märtsil. Soodsamad on märtsi kuni mai etenduste piletid Rakvere teatri etendustele üle Eesti.

Üllatused on peidetud statsionaaris ehk Rakvere kodusaalis toimuvate etenduste piletite alla.

Soodustus ei kehti eelnevatele broneeringutele, lasteetendustele ning suvelavastustele. Sooduskampaania ajal broneeritud piletid palume välja osta hiljemalt 9. märtsiks.

Vali endale sobiv etendus mängukavast. Sooduspileteid saab osta kõigist Piletimaailma müügikohtadest ning internetist piletimaailm.com, Rakveres Kroonikeskuse Selveri ja Põhjakeskuse Rimi infost. Rakvere teatri kassa on avatud E-R kell 12–16, pileteid müüb ka teatrikohvik iga päev kell 9–23. Info ja broneerimine iga päev kell 9–22 tel 32 95 444.

 


Samal teemal:

Loetumad