9.9 C
Kambja
Reede, 26.04.2024

ARHIVEERITUD KUULUTUS!

Kuulutus on aegunud!

Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Eakate festival

EI TOIMU

12. märtsil kell 9.00 – 19.00 ootame kõiki eakaid Eesti Rahva Muuseumi, kus leiab tegevust kogu päevaks. Avatud on suur messi-ala, kus saab tutvuda erinevate toodete ja teenustega, proovida uut ja huvitavat ning küsida parimaid pakkumisi. Vaimu hoiab erksana kahel laval ja õpitubades toimuv programm, kus saab osaleda nii põnevates aruteludes kui ka suurepäraste etteastete saatel meelt lahutada. Töö- ja jututubades räägime karjäärist, ümberõppest, poliitikast, tervisest ja kasulikest teadmistest, kuidas ennast vitaalse ja elujõulisena hoida. Mõistagi ei puudu ühelt korralikult pidupäevalt ka kultuuriprogramm, kus saab osaleda ühisvõimlemisel ja kaasa elada isetegevuslastele, lõõtsamängijatele ning suurepärastele muusikutele. Esinema tulevad Marju Länik ja Toomas Anni.

Loomulikult ja juba traditsiooniliselt on festival külastajatele täiesti tasuta. Veelgi enam, festivali külastajad saavad kingituseks sooduspääsme, mis avab Eesti Rahva Muuseumi uksed poole hinnaga! Samuti on toimumas erinevad põnevad loosimised. Spetsiaalselt festivali külalistele mõeldud kehakinnitust pakub restoran Pööriöö.

Maalehe eakate festival on tõeline pidupäev. See on põhjus kokku tulla, nautida head programmi ning saada teada, mida põnevat on ettevõtjatel ja organisatsioonidel väärikas eas inimestele pakkuda.

Ära jää sel päeval koju istuma, vaid võta sõbradki kaasa ning tulge nautima üritust, mille oleme hoole ja armastusega ette valmistanud!

Rohkem teavet leiab: maaleht.ee/eakad

KADRI ALLASTE,
AS Ekspress Meedia