Talletame ajalukku aasta 2020, sest selle aasta 9. mail avatakse esmakordselt Kambja vallas aiad kodukohvikuteks. Esimesel aastal toimub avatud aedade kodukohvikute päev samal päeval, s.o 9. mail koos Tõrvandi kevadlaadaga Mai Kelluke.

Loome koos mitmekülgseid võimalusi vaba aja sisustamiseks, kaasame erinevad põlvkonnad ja perekonnad ning naabrid ja tõestame, et oleme tugev kogukond. Oma koduaia avavad Tõrvandi piirkonna elanikud ning kiiremad külalislahked võõrustajad on endast juba teada andnud.

Tule kohale ja saa osa mõnusast koostegemisest, maitsvatest toitudest ja rõõmsast koosolemisest!

TÕRVANDI KOHVIKUD 9. MAIL

Kohvik Maias Aias aadressil Aia 6a on avatud kell 11.00-18.00 ning lahke pererahvas pakub mitmekesist menüüd. Parimad palad nii veganitele kui „kõigesööjatele“. Tulge kohe terve perega! Lastele on avatud mänguasjanurk ja suurtele garanteerime hea seltskonna. Isegi kui vihma sajab, siis Maias Aias paistab alati päike. Teritage oma maitsemeeled ja tulge kohale!

Ülenurme Lions kohvik aadressil Aia 22. Heategevuskohvik ootab külastajaid kell 10.00-13.00 enda tehtud kookide ja kohviga.

Peomaja 4-5-käiguline õhtusöök aadressil Aia 22. Tõrvandi Peomaja kostitab külalisi kell 17.00-20.00 kuni 5-käigulise õhtusöök-barbeque´ga – eelroast magusani.

Peomaja grill aadressil Aia 22 pakub kell 10.00 kuni 16.00 suppi, grilltoite ja selle kõrvale kosutavat kalja.

Rüblikute Pannkoogikohvik aadressil Aia 3 ootab alates kella 9.00st toreda hommikusöögiga koos soolase ja magusa sisuga pannkookide ning soolase ja magusa silmaga pudruga.

Havana baar-kohvik aadressil Aia 39 üllatab külastajaid kell 10.30-21.00 eksootilise Cuba stiiliga. Kohvikusse võib tulla ennast kosutama mõnusalt jahutavate kokteilide ja kergete näksidega.

Kassikohvikus aadressil Sae tee 3 pakutakse lõunasuppi ja pannkooke ning kindlasti veel midagi maitsvat kell 12.00-18.00.

Emadepäeva kontsert-kohvik aadressil Aia 10 kutsub alates kella 18.00 südamlikku õhtut veetma koos Aleksei Turovski ning Anne Adamsiga. Põnevaid ja hingematvaid armastuslugusid jutustab Aleksei Turovski ning muusikalisi paralleele pakub kuulamiseks Anne Adams. Lisainfo ja piletite broneerimine tel 510 4243 ning mailaadale@gmail.com.

NB! Veel ei ole hilja anda teada oma soovist külastajaid avatud aedades ja kodukohvikutes vastu võtta! Lisainfo ja registreerimine Facebookis, tel 527 6413 või kristi.kull@ylenurme.ee.

 


Kevadlaat „Mai kelluke“ kutsub kolmandat korda!

Kino maale
EelmineEmakeelt täis nädal Eerika lasteaias
JärgmineTõrvandi parkmets ootab jalutajaid ja linnulaulukuulajaid!