Kambja ja Külitse raamatukogu teenindavad piiratult

1417

Kambja raamatukogus

Eriolukorra tõttu on Kambja raamatukogu kuni 1. maini 2020 suletud, kuid alates 30. märtsist 2020 toimub lugejate teenindamine piiratud mahus ehk lugejate poolt telefonitsi või e-posti teel esitatud tellimuste täitmise ja inimkontaktivabalt edastamisena.

Tellimused palutakse esitada e-posti aadressil raamatukogu@kambja.edu.ee või helistades (esmaspäevast reedeni kell 10 kuni 13) telefonil 741 6447 või või 5626 1338 või 5569 6719). Tellitud raamatutest tehakse nimelised pakid, mida saab ära viia üldjuhul esmaspäeval, kolmapäeval või reedel kella 10st kuni 13ni.

Raamatukogu palub lugejail seni laenutatud raamatud kuni eriolukorra lõpuni üldjuhul enda kätte jätta, kuid eelneval kokkuleppel on ka võimalik korraldada nende inimkontaktivaba tagastamine.

Külitse raamatukogus

Eriolukorra ajal (praegu teadaolevalt kuni 1. maini 2020) on Külitse raamatukogu avatud piiratud ulatuses ehk laupäeviti kell 10 kuni 13.

Et Külitse raamatukogu näol on tegemist nn korterraamatukoguga, siis eriolukorra ajal saavad külastajad astuda välisuksest esiku ja köögi alale, kuid tubades asuvate riiulite vahele neid paraku lubada ei lubata. Lugeja poolt soovitavaid raamatuid otsib ja vahendab raamatukoguhoidja.

Nn köögialal asuvale lauale on tõstetud uuemat kirjandust, mille hulgast saab valida huvipakkuvaid raamatuid.

Kui raamatukogusse on sisenenud korraga rohkem kui 2 külastajat, sulgeme ukse ja palume järgmistel lugejatel õues oodata.

Eriolukorra ajal võite jätta raamatud tagastamata, kuid saate tulla uusi uurde võtma. Värskelt tagastatud raamatud anname ringlusesse alles nädala pärast, et vähendada võimalikku viiruse edasikandumist.

Kui on soov konkreetset raamatut laenutada, saab sellest esmaspäevast kuni reedeni raamatukoguhoidjale teada anda kas e-posti (kulitse.raamatukogu@mail.ee) või telefoni (5569 6719) teel.

Raamatu saate valida e-kataloogist

Kambja ja Külitse raamatukogus ja e-kataloogis oleva raamatuvaramuga saate tutvuda veebiaadressil www.lugeja.ee olevas andmebaasis konkreetse teose kohta otsingut tehes.

Kui eriolukorra tingimused karmistuvad, viiruse levik ägeneb või raamatukoguhoidjal ilmnevad haigestumistunnused, siis jääb antud raamatukogu täielikult suletuks eelteateta. 

Kino maale
EelmineTänasest algas tuleohtlik aeg
JärgmineKambja postkontor suletud