Nõo lihatööstus otsib lisatöötajaid

2559

Eesti suurim kodumaisel kapitalil põhinev AS Nõo Lihatööstus palkab juurde vähemalt 20 uut töötajat, keda vajatakse suurenenud tootmismahu tõttu nii tootmisesse kui lattu.

Tartu lähedal asuva Nõo lihatööstuse juhataja Toomas Kruustüki sõnul on kriisiajal kasvanud lihatoodete müük kodutarbijale, lisaks oodatakse alanud välihooajalt grilltoodete tarbimise kasvu.

„Suvi on meie jaoks üks intensiivsemaid tootmisperioode aastas ja näeme, et nii ka tänavu. Koroonakriisist olenemata pole eestlaste lihalembus kahanenud, vaid vastupidi – kuna kodus söögivalmistamiseks on aega rohkem, on kodutarbijale suunatud müük meil pigem tõusnud. Alanud grillihooajaks plaanime valmistada 600 tonni suvetooteid, mida on 10% rohkem kui mullu,“ sõnas Kruustük.

Nõo lihatööstus pakub tööd järgmistel ametikohtadel: toodangu pakendaja, masinaoperaator, vormija, kuterdaja, laopidaja, lihatoodete valmistaja, viilutaja, vorsti- ja pasteedivalmistaja.

Kandideerima on oodatud kõik, kes tunnevad huvi toiduainetööstuse vastu ja soovivad anda oma panuse selle arengusse. „Pakume kohapealset väljaõpet, mistõttu varasem töökogemus tuleb küll kasuks, kuid pole tingimata vajalik. Pühendunud töötajatele jätkub meie juures tööd kindlasti kauemaks kui vaid suveperioodiks,“ lisas Kruustük.

Nõo Lihatööstuse AS on Eesti suurim ja uuendusmeelseim kohalikul kapitalil põhinev lihatootja, mis annab tööd ligi 200-le inimesele. Lihatööstuse tootmishoone on kaasaegne, varustatud parimate seadmetega, et hõlbustada tööd igas etapis ning tagada parim kvaliteet.

Tööle kandideerimiseks tuleb täita ankeet ettevõtte kodulehel või saata töösooviavaldus Helena@noo.ee.

Kino maale
EelmineVabaõhumuuseumid avatakse ja spordiüritusi lubatakse õues korraldada alates 2. maist
JärgmineVallavalitsus pikendas eriolukorra juhiste korraldust