Õnnemaal tegutseb uus noorsootöötaja

3176
Liisi Ilves

Liisi Ilves on 23-aastane, pärit Tõrvandist, käinud Tõrvandi lasteaias ja laulustuudios Vikerkaar, õppinud Ülenurme gümnaasiumis 1.-9. klassini ja Tartu kommertsgümnaasiumi 10. klassis, pärast liitmist Tartu Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumi 11.-12. klassis.

Viis aastat on Liisi osalenud Tartu loodusmaja tegemistes ja see aeg on pannud teda mõtlema keskkonnahoiule. Talle on meelepärane vabatahtlik töö, kooli ajal on ta olnud enam kui viis aastat Ahhaa keskuse ja muude ürituste vabatahtlik.

Kolme gümnaasiumiaasta jooksul osales ta usinalt teadusringis Kolm Põrsakest. Viljandi kultuuriakadeemias omandas ta huvijuhi ja loovtegevuse õpetaja eriala, samal ajal töötas Liisi ka Viiratsi koolis huvijuhina. Lisaks huvijuhi ametile pidas Liisi veel ratsasportlase groomi ametit ning saduldas noori sporthobuseid.

Liisi hobideks on 13 aastat olnud ratsutamine ning sama palju huvitab teda ka fotograafia, viimasel ajal küll pigem nutitelefoniga pildistamine.

Õnnemaal on Liisil praegu sisseelamise periood, aga talle meeldib noortega töötada, tal on olemas tahe ja kirg teha just noorsootööd noortekeskuses, sest eelnevad töökogemused on väga mitmekülgsed ning pakkunud mitmeid teadmisi noorsootöö eri valdkondadest.

Õnnemaa noortekeskustes huvitegevused

Septembrikuust alates on taas võimalus osaleda erinevates huvitegevustes Ülenurme, Tõrvandi ning Kambja pere- ja noortekeskustes.

Täpne info huvitegevuste kohta ilmub septembris Õnnemaa kodulehel www.onnemaa.ee, noortekeskuste Facebooki-lehtedel, valla kodulehel ning Facebooki gruppides ja info edastatakse ka koolide Stuudiumitesse.

KERSTI LEIS,
MTÜ Õnnemaa juhataja

 


Samal teemal:

„Uks on lahti“ Ülenurme pere- ja noortekeskuses

Kino maale
EelmineSeptembrist algab võimlemisklubi Rütmika Ülenurme uus hooaeg
JärgmineGümnaasiumi staadionile väärikat värskendust