Õnneköök asub Tõrvandi Pere- ja noortekeskuses

1074

15. septembril tervitas noortekeskuse rahvas Tõrvandis külalisi, et koos nendega avada pidulikult uus kööginurk. Ettevalmistused selleks avamiseks algasid juba kevadel, kui meie kolmeliikmeline naiskond (Merilin Miks, Melani Alliksaar, Janella Jugaste) kirjutas Tartumaa noortefondile projekti. Selle eesmärk oli laiendada köögipinda ja teha noortekeskuses huvitegevuste ajal söögivalmistamine mugavamaks.

Avamispeo alguses tänati neid inimesi ja organisatsioone, kes uue kööginurga valmimisele kaasa aitasid ja avamispäeva teoks aitasid teha. Pärast seda lõigati pidulikult lahti lint, et kööginurk ametlikult avada. Siis esinesid osalejatele äsjaloodud MTÜ tantsuklubi Solare neiud lõunamaise särtsuga.

Selleks, et uus kööginurk korralikult sisse õnnistada, oli osalejatel võimalik ise uues köögis kanapitsat valmistada. Õhtu lõpus oli kõigil võimalik seda maitsta, samuti mekkida puuviljasmuutit ning Uhti maitsvat leiba koos isetehtud maitsevõietega. Kõige oodatum hetk oli kindlasti aga avamispäeva tordi pidulik lahtilõikamine. Tort valmistati eritellimusel Tartu kutsehariduskeskuses ja maitses kõigile väga. Tuju hoidsid kogu õhtu jooksul üleval meeskonnamängud.

Kokku osales üritusel 35 inimest. Õhtu oli väga meeleolukas ning tagasiside positiivne.

Projektimeeskond tahab veel kord tänada kõiki, kes aitasid projekti teoks teha: MTÜd Õnnemaa (Kersti Leis, Jaanika Oolo), Tartumaa noortefondi (Martin Tikk), OÜd Karp Disain, head sponsorit Uhti avatud ateljee, MTÜd tantsuklubi Solare (Grete Anete Karpov, Merit Leiman), Kambja valda ja vallalehte Olevik & Koduvald uudise kajastamise eest ning kõiki teisi, kes üritusel osalesid.

MERILIN MIKS,
„Õnnemaa õnneköök” projektijuht

Kino maale
EelmineMiks tasub robootikat õppida?
JärgminePraktiline koolitus „Samm tööellu muutuval tööturul“