Kambja tervisekeskus kutsub!

722
Foto: Heigo Mägi

MEIE TEENUSTE VALIK ON VÄGA MITMEKESINE.

  • Massaaž – suurendab lihaskoe mobiilsust ja elastsust, parandab enesetunnet, alandab pinget ja stressi, parandab lihaste tasakaalu.
  • TENS – elektriteraapia, mille eesmärgiks on valu alandamine sensoorsete närvide stimuleerimise abil. Elektriteraapia kergendab lihasspasme, kõrvaldab lihasatroofia, parandab vereringet, aitab operatsioonijärgselt kõrvaldada süvaveenide tromboosi, kiirendab haavade paranemist.
  • Venituspink – selja ja selgroo ümbritseva piirkonna valu ennetamiseks ja leevendamiseks. Venituspink aitab ära hoida istuva tööga seotud seljaprobleeme, näiteks kroonilist seljavalu, kõhrketaste sopistusi, nimme-tuharapiirkonna valu, närvide mehaanilisi kompressioone jms.
  • Sooja parafiini hooldus – aitab kuiva ja kareda naha korral, pehmendades nahka ja tagades selle sügavniisutuse. Vähenevad jäikus ja valulikkus nii liigestes kui neid ümbritsevates lihastes. Osteoartroos korral aitab sooja parafiini hooldus säilitada ka lihasjõudu.
  • Füsioterapeudi teenus – aitab inimestel taastada või säilitada häirunud liikumis- ja tegevusvõimet ning selle kaudu toetab osalemist tavapärases elus.
  • Psühholoogi teenus – vastuvõtule soovitame pöörduda inimestel, kellel on uneprobleemid, madal enesehinnang, depressioon, ärevus, foobiad, paanikahäired, sundmõtted, söömishäired, pere- ja suhteprobleemid.
  • Eripedagoog/logopeedi teenus – vastuvõtule ootame lapsi, kellel on lugemis- ja kirjutamisraskused, probleemid kõne arenemisel. Spetsialist soovitab vajadusel lapse erivajadusest lähtuvalt sobivaid õppemeetodeid ja -vahendeid.

Info ja registreerimine tel 5845 9158, Tiina

Kino maale
EelmineVarga peletamine algab oma vara kaitsest
JärgmineEhitise auditi tegemise tingimused täpsustusid