Kaimar Kübe

Mina ja noortekeskus

1393

Minu nimi on Kaimar Kübe ning olen tegelenud muusikaga juba viimased kaheksa aastat. Võib-olla tuntakse mind kõige enam „bändist“ Küberünnak & Karmo, aga olen olnud seotud ka teiste projektidega ja üritan vaikselt kaasa aidata ka mõne uue ettevõtmise sünnile.

Ülenurme pole küll minu sünnipaik, kuid lasteaiast saadik olen vanemate soovil seal elanud ega kahetse.

Õnnemaa noortekeskusega olin seotud pigem teismeeas ning sealt võtsin endaga kaasa palju toredaid mälestusi. Sain näha uusi kohti, võtta osa erinevatest tegevustest ning avanes mitmeid võimalusi piiluda eluvaldkondadesse, kuhu tavaelus ei satuks, näiteks teletöö.

Noortekeskus aitas kindlasti kaasa ka minu tagasihoidlikule muusikukarjäärile, seda eriti esinemiskogemuse poolest, kuna Kersti Leisi lahkel palvel sai laval oldud rohkem kui paar korda.

Minu aeg Ülenurmes oli põnev ja vaheldusrikas ning kui peaksin kunagi kellelegi oma lapsepõlvest rääkima, siis tänu Õnnemaa noortekeskusele saab see jutt kindlasti pikem ja huvitavam.

Mis on 3 põhjust, miks soovitaksid noortel noortekeskuse tegevustes kaasa lüüa?

1. Uute tutvuste leidmine või siis olemasolevate soojendamine.

2. Usun, et noortekeskus aitab kaasa enda kire leidmisele. Isegi kui tundub, et sul millegagi ei haaku, siis oled juba palju erinevaid asju proovinud ning õnne leidmisele tegelikult mitu sammu lähemal.

3. Noortekas on lõbus. Kui tunned, et oled õpingutest väsinud, siis noortekeskus on kindlasti üks koht, mis aitab mõtetel natukenegi raskest õppetööst eemale triivida, et värskema peaga taas raamatule või vihikule kallale minna.

Kino maale
EelmineSünnipäeva peab mitmetahuline Madis Linnamägi
JärgmineSiim Parisoo