Aasta naisartist Mari Jürjens annab emadepäeval kontserdi

1381
Mari Jürjens

Lauljatar Mari Jürjens esineb pühapäeval 9. mail Reola kultuurimajas emadepäeva kontserdil. Otseülekanne kontserdist algab kell 12.00.

Mari, kes kuni näitleja Mikk Jürjensiga abiellumiseni kandis perenime Pokinen, on endine Ülenurme elanik ja Ülenurme gümnaasiumi ja muusikakooli õpilane. Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemias omandas ta näitleja eriala ja on nüüd vabakutseline näitleja, laulukirjutaja ja laulja. Ta on üles astunud mitmetes lavastustes ja teleseriaalides ning andnud välja kolm singlit ja viis albumit.

2010. aastal ilmus 11 looga debüütalbum „22“. 2011. aastal avaldas ta koostöös Kukerpillide ja Hendrik Sal-Salleriga albumi „Meie küla laulud“, mis võitis Eesti muusikaauhindade aasta etno/folkalbumi tiitli. Tema 2013. aastal ilmunud teine album „Maa saab taevani“ oli nomineeritud aasta albumi ja aasta rahvaliku albumi kategoorias. Nomineeritud oli ka järgmine album „27“.

Sügisel ilmus tema neljas stuudioalbum „Omaenese ilus ja veas“. Aasta algul tunnistati see võitjaks aasta autorilaulu/rahvaliku albumi kategoorias. Kevadel pälvis ta Eesti popmuusika auhindadel „Kuldne Plaat“ aasta naisartisti tiitli.

Äsja ilmus ka albumi „Maa saab taevani“ kordusväljalase, mida juba saab soetada keskkonnas 311.ee.

„Oh, kui ilusad olnud ajad! Ja oi kui ilusad tulevad ajad. Loodan, et kohtume juba varsti! Suvi pole enam kaugel!“, kirjutab Mari Jürjens. Just, suvi ei ole kaugel ja emadepäev on lausa kohe.

Heigo Mägi


#kambjavald #marijurjens #reolakultuurimaja

VAATA JÄRELE: Emadepäevakontsert – Mari Jürjens

Kino maale
EelmineKutsume üles tunnustama täiskasvanud õppijaid
JärgmineOhtlike puude hooldus ja raie, viljapuude ja hekkide pügamine