1.9 C
Kambja
Neljapäev, 18.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivEmajõe Veevärgi pressiteade

Emajõe Veevärgi pressiteade

Emajõe-Võhandu jõe veemajandusprojekti, Emajõe alamprojekti seitsmes ja kaheksas hange

4.detsembril kuulutati avatuks hankemenetlused „Emajõe ja Võhandu jõe valgala veemajandusprojekt; Emajõe alamprojekt. Omanikujärelevalve ja inseneri teenus Elva linnas I etapp“ (nr 109733) ja „Emajõe ja Võhandu jõe valgala veemajandusprojekt; Emajõe alamprojekt. Elva linna vee- ja kanalisatsioonirajatiste ehitustööd” (nr 109744). Hankemenetlused on avatud vastavalt 08. ja 13.jaanuarini 2009.a, mil toimuvad pakkumuste avamised.

Emajõe-Võhandu jõe alamvesikonna veemajandusprojekt hõlmab kolme vee-ettevõtet – AS Võru Vesi, AS Põlva Vesi ja AS Emajõe Veevärk. Ühtekuuluvusfondilt saadav abi on AS Emajõe Veevärgi puhul pisut üle 28 miljoni euro e 439,1 miljonit krooni. Projekti toetussumma koos riigipoolse 5% ja omavalitsuste 10% toetusega on 33 019 000 eurot e 516,6 miljonit krooni. Planeeritud tööde valmimistähtaeg on 2010.a lõpp.

Lisainformatsioon:

Katrin Derman