WRC Rally Estonia päevapassiga pääseb vaatama nii stardi-ja finišipoodiumit kui kiiruskatseid

607
Foto: Jaanus Ree / Rally Estonia

15.-18. juulil sõidetav FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp toob Eestisse WRC sarja tipud eesotsas meie oma maailmameistrite Ott Tänaku ja Martin Järveojaga ning MM-sarja liidrite ja seitsmekordsete maailmameistrite Sebastien Ogieri ja Julien Ingrassiaga.

Kiiruskatsete kohapeal jälgimise ja maailma parimatele rallisõitjatele kaasaelamise kõrval on tänavu võimalus publikul osa saada ka WRC Rally Estonia stardipoodiumist ja suurejoonelisest avashow’st, jalutada ringi Rally Estonia hooldusalal ja näha, kuidas toimetavad erinevate meeskondade mehaanikud. Laupäeval on suurepärane võimalus rallimelust osa saada Tartus, Eesti Rahva Muuseumi külje all toimuval Raadi kiiruskatsel, millele saab osta eraldi SSS18 pääsme, mille hinnaks on kõigest 15 eurot. Kirsiks tordil on pühapäevane ligipääs Eesti Rahva Muuseumi juures asuvale WRC Rally Estonia finišipoodiumile, mis sellel aastal saab ühtlasi olema ka power stage podium, millest toodetakse ülemaailmne telepilt. See on unikaalne võimalus oma silmaga näha WRC Rally Estonia võitjate emotsioone ja autasustamist!

Neljapäevase RP8 rallipassiga pääseb enne ralli avamist WRC Rally Estonia hooldusalale ja selle järel kell 19.15 algavale avashow’le ja stardipoodiumile. Avashow’l astuvad üles Eesti parimad artistid nagu näiteks Daniel Levi koos bändiga, Estonian Voices, Stefan, WATEVA, Ivo Linna ja Supernova, nublu, Cartoon, Gameboy Tetris  ja lisaks mitmed üllatuskülalised. Veel enne avashowd algusega kell 19.15 on võimalik Raadi kohal jälgida väga atraktiivset Red Bull lennushowd „Flying Bulls“.

Sellele järgneb WRC Rally Estonia stardipoodium, kui Eesti Rahva Muuseumi juures olevalt suurelt lavalt sõidavad üle kõik WRC Rally Estonia osalejad. Neljapäeva õhtuse RP8 päevapassi maksumus on samuti väga soodsa hinnaga 15 eurot.

Laupäevane Raadi kiiruskatse (SSS18), mis on tuttav eelmisest aastast, on hea võimalus Tartu ja selle lähiümbruse elanikele tulla ja saada osa selle aasta Eesti suursündmuse melust. Raadi kiiruskatse algus on kell 20.08 ja sissepääs Tiigi pealtvaatamisalale on avatud alates 18.38. SSS18 kiiruskatsele eelneb samuti Red Bull lennushow „Flying Bulls“.

Pühapäevane 18. juuli RP2 päevapass pakub rallisõpradele võimalust saada osa nii kiiruskatsel toimuvast actionist kui selle passiga pääseb vaatama Neeruti kiiruskatse kahte läbimist (kell 7.21 ja 11.41) pealtvaatamisalas PA2. Sealt edasi saab selle passiga liikuda Tartusse, Eesti Rahva Muuseumi juures olevale WRC Rally Estonia finišipoodiumile, mis sellel aastal saab ühtlasi olema ka power stage podium. Selle algus on kell 15.21

Päevapasside hinnad on vahemikus 15-35 eurot.

Lisaks päevapassidele on saadaval ka VIP päevapassid ning nii kõigi päevapasside kui rallipasside info ning ostmine toimub WRC Rally Estonia kodulehel www.rallyestonia.ee/pood

Circle K teenindusjaamadest üle Eesti saab osta  WRC Rally Estonia ametliku ralliajakirja, mis on senistest sisukaim, 148 lehekülge on täis kõikvõimalikku vajalikku infot ja põnevat lugemist, lisaks on saadaval digiajakiri www.rallyestonia.ee/digiajakiri lehel.

WRC Rally Estonia on 2021 aasta FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse Tartus, Tartu vallas, Otepää vallas, Elva vallas, Kanepi vallas, Kambja vallas, Peipsiääre vallas ja Mustvee vallas 15.-18. juulil 2021.

Kino maale
EelmineGalerii: Tervisejooksu hooaeg avatud
JärgmineTõrvandi aleviku keskusele otsitakse uut arhitektuurilahendust