ÜG ja Hank-Gerhard Hausenberg edukad TV10 Olümpiastarti sarjas!

1006
Hank-Gerhard Hausenberg saavutas võidu poiste nooremas vanuseklassis. Foto: Kaspar Koolman

3.-5. septembril toimus Kuressaares TV10 Olümpiastarti 50 juubelihooaja finaal. Nädal varem Tartus toimunud III etapp andis märku meie sportlaste suurepärasest vormist. Koolide üldarvestuses tõusime väga kõrgele 4. kohale, mis andis hea võimaluse finaalis rünnata poodiumi.

Finaalis võistlesid poiste nooremas vanuseklassis Hank-Gerhard Hausenberg ja Roven Juhanson ning vanemas vanusegrupis Jakob Truus. Neiude nooremas grupis astusid võistlustulle Emma Kiiker ja Pauline Kubpart ning vanemas Kadi-Ly Kiismann.

Suurepärast minekut kohe avaalast alates näitas Hank-Gerhard (treeneriteks Hans-Christian Hausenberg ja Karin Hausenberg), kes lõpuks võitis poiste noorema vanuseklassi 5891 punktiga, korrates sellega ka oma venna Hansu saavutust.

Suurepärase 1000 m jooksuga tõusis 9. kohale Roven.

Ülenurme Gümnaasiumi võistkond saavutas mainekal võistlusel III kohta! Foto: Kaspar Koolman

Pauline ja Emma (juhendaja Jaan Tiitsaar), kelle jaoks kergejõustikuvõistlustel osalemine sai alguse nädal enne finaali, olid vaatamata sellele väga tublid ja lõpetasid võistluse 19. ja 22. kohaga.

Kadi-Ly (treener Karin Hausenberg) saavutas pisikese jalavigastusega vapralt võideldes kokkuvõttes hinnatava 17. koha.

Poiste vanemas grupis võistles samuti väga tublilt Jakob (treener Jaan Tiitsaar), lõpetades võistluse 17. kohal.

Kokkuvõttes tähendas see Ülenurme gümnaasiumi võistkonnale III kohta. Meie ette jäid sel aastal veel Rakvere reaalgümnaasium ja Jõgeva põhikool.

Aitäh, õpetaja Koit Simso – suuresti tänu sinule jõudis võistkond nii kaugele! Edu Kuressaare gümnaasiumis uuel töökohal!

KASPAR KOOLMAN,
Ülenurme gümnaasiumi spordijuht

Kino maale
EelmineTeekond Ülenurme mõisast põllumajanduse muuseumini…
JärgminePäikeseline algus uuele õppeaastale Laululinnu lasteaias