7.9 C
Kambja
Reede, 29.03.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivPangodi küla lahutas esikohast vaid üks punkt

Pangodi küla lahutas esikohast vaid üks punkt

kinniseotud silmadega võistlejad

Pangodi küla võistkond saavutas 1. augustil Lukel toimunud seitsmendatel Nõo kihelkonnamängudel teise koha, kusjuures üheteistkümne võistleva küla seas võidu saavutanud Meeri rahvast lahutas neid vaid 1 punkt.

„Seekordsed võistlused olid eelmiste aastatega võrreldes hoopis keerulisemad ja raskemad,“ hindab pärast võistlusi Pangodi küla koordinaator Reelika Ritsmaa.

Gert Kanteri heitevõistlustel pidid naised tõukama kuuli ja lennutama plastmasstaldrikut. Meeste jõuproov seisnes oda viskamises, kahe käega autorehvi heitmises ja õllekorgi kaugusesse nipsutamises Omaette kunst oli takistusriba ületamine ja õllejooks kahe 20-liitrise veekanistriga.

„Meie noortele eesotsas Margus Moosesega tuleb teha suur aplaus,” kiidab Reelika Ritsmaa. „Suuresti tänu neile saavutasime me nii hea tulemuse. Keegi polnud võistluste lõppedes väsinud. Vastupidi! Noored läksid pärast võistlusi koju end pesema ja tulid peole tagasi.“

Kokku võisteldi kaheksal alal. Auhinnalisi kohti jagus Pangodi külale heitevoorus (I koht), võrkpallis (III koht), teatevõistluses (III koht).

Pangodi küla esindas nendel mängudel ligi poolsada suurt ja väikest võistlejat.

Väiksemad osavõtjad said oma osavuse ning sportliku vaimu panna proovile rahvastepallis, limonaadijooksus ja teatevõistlustes.

„Suvel on tasuta pereüritusi vähe, seepärast olid Nõo kihelkonnamängud meeldivaks vahelduseks,“ leidsid tagasiteel kõik osavõtjad.

Suur aitäh kõigile, kes leidsid augustikuu esimesel päeval tee Luke keskusesse, et anda oma tubli panus Pangodi küla edukasse esinemisse.

Reelika Ritsmaa,

Lembit Jakobson

Loetumad