2.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivTatra orus ja Sirvakul oli liiklus häiritud

Tatra orus ja Sirvakul oli liiklus häiritud

Täiendatud kell 11.00: Maanteeameti teatel on liiklus nimetatud kohtades taastatud.

Seoses liiklusavariiga on Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 198. km kandis Tatra orus liiklus tugevalt häiritud. Seoses liiklusavariiga on liiklus tugevalt häiritud ka Tartu maakonnas Põlva-Reola maantee 27. km kandis Sirvakul.

Sirvakul kaldus Volkswagen Sharan vastassuuna vööndisse, kus põrkus kokku vastu sõitnud Volkswagen Golfiga. Sharani roolis olnud mehel tuvastati alkoholijoove, mis oli sedavõrd suur, et alustatakse kriminaalmenetlust. VW Golfi roolis olnud naine viga ei saanud. Joobes juht kaebas kergete vigastuste üle ja toimeti esmaabi andmiseks TÜ kliinikumi.

Tatra orus kaotas Opel Astra juht sõiduki üle juhitavuse, masin tegi teel piruette ja kaldus vastassuuna vööndisse, kus põrkas kokku vastu sõitnud Audiga. Kokkupõrkes said kannatada veel kaks samas liikunud sõidukit (kokku osales liiklusõnnetuses 4 masinat, neist üks haagisega). Kiirabi viis sündmuspaigalt haiglasse kaks Opelis olnud naist.

 

Loetumad