4.9 C
Kambja
Neljapäev, 25.04.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKambja kooli 328. lend

Kambja kooli 328. lend

ÜHEKSAS EHK VIIMANE KLASSIPILT: Kambja kooli 328. lend. Istuvad (vasakult): Brita Uus, Õnnemari Sule, Triin Ehrlich, klassijuhataja Mare Mõisa, Marilin Tammeorg, Iris Miisna, Õnneli Mumm. Seisavad (vasakult): Kelly Ivask, Martin Jaani, Ketter Mägi, Karl-Markus Sangernebo, Erik Aadusoo, Roland Käsi, Margot Sisask, Ergo Paulson, Helerin Pant, Kadri Roos. 
 

Kambja kooli 328. lend:

Brita Uus,

Õnnemari Sule,

Triin Ehrlich,

Marilin Tammeorg,

Iris Miisna,

Õnneli Mumm,

Kelly Ivask,

Martin Jaani,

Ketter Mägi,

Karl-Markus Sangernebo,

Erik Aadusoo,

Roland Käsi,

Margot Sisask,

Ergo Paulson,

Helerin Pant,

Kadri Roos.

Lõpetajate klassijuhataja Mare Mõisa

Klassijuhatajad mäletavad

Klassijuhataja Valve Keskpalu:

Kohtusime 2006. a septembris. Mulle vaatas vastu 18 silmapaari – kes uudistades, kes uhkelt, kes kartlikult. Algus ei olnud kõigile kerge. Väga püüdlike õppurite kõrval oli neid, kelle töövõime ja tahtmine kõikusid.

4. klassiks oli pilt hoopis selgem. Kõik 12 õppurit tahtsid ja oskasid õppida. Me nautisime koolipäevi, õppekäike ja muid ühistegemisi. Meil oli nii hea koos olla, et edaspidise ees tekkis isegi väike hirm: mis saab siis, kui …?

Hästi läks. Midagi ei juhtunud. Juurdetulijatest said mõnusad klassikaaslased, kes võtsid omaks edasipüüdlikkuse ja õppimistahte. Eemalt jälgides olen rõõmustanud koos teiega. Kohtudes on tervitus koos väikese naeratusega päeva rõõmsamaks muutnud.

4. klassi kevadel lõpetasin sooviga „Hoidke kokku, õppige üksteise võidu, siis avanevad teile kõik uksed!“

Ja uksed ongi avanenud… Uued koolid saavad lisaks tublidele õppuritele oma kooliperre andekaid muusikuid, kunstnikke, sportlasi. Kes palju teeb, see palju jõuab.

Ikka tuult tiibadesse! Elage ja särage!

Teie õpetaja Valve

Klassijuhataja Mare Mõisa:

Teleris jookseb reklaam, milles kirjeldatakse õpilase rasket elu, sest õppeaasta jooksul lahendab ta üle 1400 võrrandi, ronib üles 32 000 trepiastmest, loeb läbi mitme meetri kõrguse raamatuvirna, teeb üle 72 tunnikontrolli, kannab kaasas 1250 kg koolikotti, kuulab üle 3 tunni koolikella ja sööb 175 koolilõunat.

Mul on rõõm tõdeda, et kogu selle kohustusliku ja raske kõrval olete tegelenud paljude muude rõõmsate ja arendavate tegevustega. Märgime ära kunagiste klassiõhtute mänge, eriti aga tantsu- ja liikumiskavasid.

Seitsmenda klassi terviseprojekti raames sai pandud kogu kool oma pilli järgi saalis võimlema ja tantsima.

Kõik need ettevõtmised – näitemängud, paroodiad, playbacki-kavad – on teid lähendanud ja lisanud kindlasti vajalikku koolirõõmu.

 


Samal teemal:

Loetumad