Veikko Sarapuu – aasta parim indiaca seeniorsportlane

1415

Eesti seeniorispordi ja spordiveteranide liit kuulutas 2019. aasta parimaks indiaca seeniorsportlaseks Ülenurme gümnaasiumi spordiklubi liikme Veikko Sarapuu.

2019. aastal tuli Sarapuu indiaca seenioride Eesti meistriks nii meeskondade kui ka segavõistkondade arvestuses (võistkonnaga Reval).

Ta on Eesti indiaca-maastikul figureerinud juba ligi 20 aastat. Esimene meistritiitel tuli 2003. aastal meeskondade arvestuses Tartu indiaca klubi (TIK) koosseisus. Samal aastal tuli ka esimene meistritiitel ranna-indiacas (samuti meeskondade arvestuses, TIK-i meeskonnas). Kokku on Sarapuu Eesti meistrivõistlustelt mees- ja segavõistkondade arvestuses võitnud (sh ranna-indiaca):

  • 15 kuldmedalit,
  • 9 hõbemedalit ja
  • 14 pronksmedalit.

Samuti on ta ka indiaca seitsmekordne karikavõitja.

Eesti koondist on Veikko esindanud kahel korral. Luksemburgis 2008. aastal võitis ta open klassis meeskondade arvestuses pronksmedali ja 2017. aastal Poolas open-klassis meeskondade arvestuses hõbemedali. Ühel korral on ta tulnud ka klubide maailmakarikavõitjaks mängijana (2010. aastal, Ülenurme segavõistkonnaga), kahel korral teisele kohale open-klassis mängijana (2006. aastal Viljandis open-klassis Ülenurme meeskonnaga ja 2019.aastal Tartus seenioride arvestuses meeskonnaga Reval) ja teisele kohale treenerina open-klassi segavõistkondade arvestuses (Ülenurme segavõistkond). Seenioride arvestuses tuli Sarapuu 2019. aastal indiaca maailmakarikavõistlustel teisele kohale mängijana meeskondade ja segavõistkondade arvestuses.

Kino maale
EelmineTunnustusauhind „Lastega ja lastele“ kutsub märkama ning nominente esitama
JärgmineVald vabastab vanemad ajutiselt lasteaia osalustasu maksmisest