Ikka tundub, et mida napimalt jääb aasta lõpuni päevi ja tunde, seda kiiremini maakera pöörelda tuhiseb… Nii palju on tarvis lõpetada, vormistada, küpsetada, kaunistada, pakkida… Tahaks jõuda veel kalmistule kallitele küünalt viima, maale vanaema juurde verivorstile, lastele-lapselastele ehk muist kinkegi veel paberisse krabistamata!

Üha tihedamini kuuleme arvamust, et aega ei ole. Aeg tundub me kiires maailmas olevat kõige hinnalisem valuuta, lähedastele pühendatud tunnid aga väärtuslikem varandus.

Ka vallaelus on ajal vaieldamatu väärtus. Me ühises elus siin suures vallas on toimunud ja toimumas pöördelisi muutusi – ikka selle eesmärgiga, et saaks parem. Meie suure ja rahvarohke kodukandi elanike ootused ning vajadused on piirkonniti milleski küll erinevad, samas siiski paljus väga sarnased ning vallajuhtidelt oodatakse, et tarvilised teenused jõuaksid tõrgeteta kõigini ning turvatunne oleks iga inimese jaoks enesestmõistetav. Selle nimel me tulemegi hommikul tööle ja eks mõnigi kord võtame mõne probleemi õhtul töölt mõtetes kaasa – koduseks järelemõtlemiseks. Püüame selles suunas, et võimalikult palju ühistes aruteludes ootusi välja selgitada, leida võimalusi lahendusteks.

Aastanumber vahetub, elu läheb vääramatu jõuga edasi. Tegusat ja tulemuslikku aastat meile kõigile! Tegutsedes ja tulemusteni pürgides hoidkem siiski ennekõike oma lähedasi, säästkem oma tervist ning leidkem aega ka ümbritsevat elu ja ilu imetleda. Keerulistel aegadel on eriti oluline säilitada ühtekuuluvustunnet ning olla võimalikult salliv.

Hoolivat ja ühtehoidvat aastat meile kõigile!

AIVAR ALEKSEJEV,
vallavolikogu esimees

ARGO ANNUK,
vallavanem

Kino maale
EelmineMuusikakooli uudiseid
JärgmineBussiliinil nr 37 on uuest aastast uus vedaja