Turusiga Roosi osales taas vahvas koostööprojektis

1001
Kambja valla noored ja Jane Saarniit turusiga Roosi juures

Eesti Põllumajandusmuuseum on alates 2019. aasta detsembrist teinud koostööd AS-ga Tartu Turg, kaunistades turuhoonet ja muutes turusea Roosi välimust jõuludele kohaseks. Eelmise aasta oktoobris tekkis mõte kutsuda projektis osalema MTÜ Õnnemaa pere-ja noortekeskuste noored.

Õnnemma, turuhoone ja põllumajandusmuuseumi ühisloomes saidki nii turuhoone kui turusiga Roosi jõuluilmeliseks! Heategevuslikku jõuluprojekti juhtisid SA Eesti Maaelumuuseumid müügi- ja kliendisuhete juht Jane Saarniit ja Õnnemaalt juhatuse liige Kersti Leis. Osavate näppudega olid abis Ülenurme, Tõrvandi ja Kambja pere- ja noortekeskuse noored Marta Kurvits, Eliise Kaljumäe, Aale Vaino, Nelle-Ann Vare, Kristin Kiipsaar, Kristel Rannik ja Greetel Eelsoo.

Projekt oli kolme-etapiline ning selle käigus pandi jõulurüüsse turuhoone sisehall ja maskeeriti 14-aastane Roosi põhjapõdraks. Pronkssea Roosi sõrgade juurde asetati heade soovide postkast, kuhu kõik huvilised said jõuluperioodil lisada oma head soovid ja mõtted. Mida rohkem häid mõtteid, seda rohkem häid tegusid ja seda parem ja ilusam on maailm meie ümber! Kaunistamise ideekavandi autorid olid noored ise.

Suur-suur aitäh kõigile projektis osalenutele ja juhendajatele ning loodame, et viljakas koostöö jätkub ka alanud aastal.

Kino maale
EelminePäeva pilt: Kambja vald õnnitles saja-aastast Meta Freibergi
JärgmineKoroonaviiruse leviku riskitase tõusis taas väga kõrgeks