Uuendustega jõulupidu Ülenurme gümnaasiumis

499

Jõulupidu on olnud Ülenurme gümnaasiumi traditsioon juba mitmeid aastaid. 6.-12. klasside jõulupidu toimus 21. detsembril. Tavaks on saanud õpilaste ja õpetajate värvikad etteasted, kuid sel aastal tõime sisse mitmeid uuendusi. Pandeemia tõttu lõime uuenduslikke lahendusi, kuidas õpilasi koolimajas hajutada. Tegime teisele korrusele kohviku ning sööklasse suure tantsuplatsi. Esmakordselt oli kõikidel õpilastel võimalik sündmust otseülekandena jälgida klassiruumides ja kodudes.

Jõulumeeleolu loomiseks otsustasime kaunistada ära terve koolimaja. Jõulupeo teemaks oli Grammy ehk muusikaauhinnad. Õpilased alustasid proovidega novembrikuus ning konkurents nende vahel oli sel aastal tihe. Rahva lemmiku tiitli võitja valiti internetikeskkonnas Menti.com ning selle võitis 9.a Bon Jovi etteastega.

Meie tähtsaimaks uuenduseks oli annetuse kogumine SAle Lastefond ning tänu kogu kooliperele kogusime kokku 575 €. Samuti kogusime raha koolis toimunud jõululaadal. Täname sponsoreid ja koostööpartnereid Coop, Kommipomm, Solare tantsuklubi, Sound Group, Mathias Meelandi jt.

Sündmus poleks saanud nii sujuvalt toimuda ilma suurepärase koostööta 12. klasside vahel. Lisaks täname kogu kooliperet, kes tuli kaasa meie lennu uuenduslike ideedega ning toetas meid igal sammul. Ülenurme gümnaasium kogus jõulukuul kokku 700 € ning selle anname üle SAle Lastefond jaanuaris 2022.

GRETE ANETE KARPOV ja GRETE MUNI,
abituriendid

Kino maale
EelmineTulu deklareerimise eel kontrolli, kas dokumendid kehtivad ja PIN-koodid on olemas
JärgmineOstame kodu rajamiseks maad