2.9 C
Kambja
Laupäev, 11.05.2024

Arhiveeritud sisu!

Artikkel on rohkem kui nelia aastat vana ja ei pruugi olla ajakohane. Arhiveeritud ajalehe artikli sisu takkajärgi ei muudeta!

Vajalik võib-olla värskema teabega tutvumine!

EsikülgKoduvalla arhiivKatre Pind, Anne Välja ja Jane Jakobson väärisid esiletõstmist

Katre Pind, Anne Välja ja Jane Jakobson väärisid esiletõstmist

Aastalõpp on toonud tänu ja tähelepanu mitmetele kambjalastele, kes on tahtnud ja suutnud sportlikku eluviisi populariseerida nii oma töö kui isikliku eeskuju kaudu.

Eesti judo 40. aastapäeva tähistamise pidulikul üritusel (28. novembril Tartus) tunnustas Eesti Judoliit paljusid Eesti judokasid ja nende õpetajaid. Kolmas teenete Dan omistati pikaajalise tegevuse eest Anne Väljale.

Tartumaa Spordiliidu aastalõpu tänuüritusel 11.detsembril Atlantise ööklubis tõsteti esile Tartu linna ja maakonna parimaid sportlasi ja spordi edendajaid.

Kambjaga seotud inimestest said tiitli või tunnustuse kolm inimest.

Tartumaa Spordiliidu tänuauhinna „Aasta 2009 kehalise kasvatuse õpetaja“ pälvis Kambja põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Katre Pind.

Eesti Kultuurkapitali stipendiumi „Spordi edendaja“ sai nii Jane Jakobson (Tartu BMX-krossiraja projekti koordinaator) kui Anne Välja (judoõpetaja, kehalise kasvatuse õpetaja ja Tartumaa kehalise kasvatuse ainesektsiooni juht).

Toivo Ärtis

Loetumad