Kütusehinnad kerkivad, piletihinnad langevad!

534

Viimastel hooaegadel on paljudel teatrisõpradel olnud keeruline pääseda etendusi vaatama. Saime ühelt külastajalt ägedalt nõudliku kirja, mis seda tõsiasja meile meelde tuletas ja vahepeal publiku ette jõudnud uuslavastustele soodsaid pileteid küsis, et jõuaks kõik järgi vaadata. Nii et tõesti, miks ka mitte!

Siit ta tuleb – Ugala kevadsula 4.-7. aprillini! Teatripiletid kevadhooaja etendustele maksavad 14 €. Ühtlasi jagame ka rõõmusõnumit, et aprillis naaseb mängupausilt menumuusikal “Once”, mille piletid on samuti erakordselt hea hinnaga – 19 €. Sooduspiletid kehtivad Ugala etendustele kõikjal üle Eesti, sh Viljandis, Tallinnas, Tartus, Pärnus, Rakveres, Paides, Haapsalus, Võrus ja Põlvas.

Kuna kevadel lõpetavad oma tee mitu lavastust, et ruumi teha uutele, tasub pileteid soetada ka just nendele lavastustele, kuna uuel hooajal neid vaadata enam ei saa. Oma eaka lavatee lõpetab üle 100 etenduse publikumenu nautinud Liis Aedmaa autorilavastus “Emadepäev” ning Ott Sepaga peaosas lavastus “Sorri, ei saa aidata” väikeses saalis. Suures saalis annavad oma viimased etendused lastelavastus “Tuhkatriinu” ning Lavakunstikooliga koostöölavastus “Suveöö unenägu”, et saata noored näitlejad laiali teatritesse üle Eesti.

Tartusse tuleme kevadhoojala veel kolme lavastusega:

->uuslavastus „Arst“ 9. mail Vanemuise teatris

->aastaid publikumenu nautinud lavastusega „Emadepäev“ 26. mail Vanemuise teatris

->lastelavastusega „Vai – vai vaene Vargamäe“ 26. mail Vanemuise teatris

Mängukavaga saab tutvuda ja pileteid osta SIIN!

Mugavaim ja kiireim viis pileti ostuks on interneti teel. Pileteid saab osta ugala.ee, piletimaailm.com ja piletilevi.ee lehtedelt. Piletit ostes tuleb valida soodustuse saamiseks rippmenüüst rida “Soodusmüük: kevadsula” rea “Tavahind/Soodushind” asemel.

Pileteid broneerida ei saa ning enne 4. aprilli tehtud broneeringutele kevadsula hind ei kehti. Võimaliku hilisema piletivahetuse soovi korral tuleb tasuda hinnavahe tavahinnakirja alusel.

Soovime kaunist naljakuud ja kohtumiseni Ugala etendustel Viljandis ja üle Eesti!

Kino maale
EelmineHaiglates 293 koroonaviirusega nakatunut; uusi nakatumisi 1113
JärgmineAprillis tasub taas mõelda, kuidas lemmikloomi puukide eest kaitsta