Tõrvandi korvpallil oli väga edukas hooaeg

978
Pildil vasakult ülemises reas treener Olari Narits, Ants Vaks, Allan Gescheimer, Vallo Lemmiksoo, Artur Khokkonen, Markus Kikkatalo, Aivo Kazbekov, Margo Tani; alumises reas Priit Pedosk, Raido Kruustük, Alvar Sukk, Kristjan Sõna, Raavo Merimaa. Fotolt on puudu Janar Talts, Janek Kruusla, Marko Köbas.

Sügisel, kui hooaeg algas, ei teadnud keegi, kaua korvpallihooaeg kestab või kas üldse kevadeni vastu peab. Läks hoopis teisiti. Saime sügisel ära mängida eelneva hooaja karikafinaali, mille võitsime!

Võtsime eesmärgiks olla kevadeks Tartumaa play-off´ideks parimas hoos, osalesime ka Tormas kevadturniiril, kus päris lõpuni ei teadnud keegi, milline on lõpptulemus. Viimases mängus võtsime ennast kokku ja suutsime alistada tugeva vastase, tulemuseks turniiril esikoht!

Põhiturniir Tartumaa korvpalliliigas läks nagu ikka tõusude ja mõõnadega. Oli ilusaid ja emotsionaalseid võite, kuid ka kaotusekibedust.

Play-off´id algasid, kus veerandfinaalis oli vastaseks väga tugev Estiko legendide meeskond. Kahes mängus suutsime nad alistada ja tasuks oli pääs poolfinaali.

Tartumaa poolfinaalis mängisime Reinpauli meeskonnaga. Selles mängus tuli tunnistada kaotusekibedust ja hakata valmistuma pronksimänguks.

Pronksimängus saime vastaseks BC Elva, olime vastastest kindlalt paremad ja tasuks Tartumaa korvpalliliigas pronksmedalid!

Olles Tõrvandi korvpalli 15 aastat vedanud, võin julgelt öelda, et see oli suurepärane hooaeg ja kevadel tibusid lugedes taaskord ka võidukas!

ALVAR SUKK,
Helia Puit/Tõrvandi korvpalliklubi

Kino maale
EelmineMesimummid peavad õuesõppest lugu!
JärgmineÕpilased on targad esmaabiandjad