Ülenurme Gümnaasiumi 9. ja 12. klasside lõpetajad aastal 2018

4535

Sa kanna unistusi endas, siis su vaim ei kängu;
uut leiad homsetes,
kui rahuloluga ei harju…
Võib mõnel nõrkushetkel tunduda,
et saatus juhib mängu –
kuid tegelikult ikka ISE valid elus
valguse või varju.
(Virve Osila)

Ülenurme gümnaasiumi põhikooli lõpetajad 2018: 9.a klass

9.a klassi juhataja on Ive Porkon ja õpilased on Robin Allas, Mirell Eksi, Lizell Eksi, Laura-Liisa Hallik, Liisi Hinto, Laura Hipponen, Indria-Kristine Ilves, Loola Jõks, Karola Karu, Marko Kask, Jasper Luik, Kadri Ann Madismäe, Lotta Mändla, Reili Oidsalu, Anni Paal, Oskar Puis, Liis Reimand, Martin Rosenthal, Reena Seeba, Ragne Sõmermaa, Katarina Süüden, Sander Tehvand, Gerda Toirm, Elisabeth Tõnne Marcus Uleksin.

9.a klass on klassijuhataja sõnul õppimishimuline – üle poole õpilastest õpib headele või väga headele hinnetele; teatrihuviline – vaadatud on etendusi Vanemuises ja Ugalas; reisihimuline – külastatud on paljusid Eestimaa kauneid kohti, aga käidud ka Rootsis; sportlik – mängitakse korv- ja jalgpalli, käiakse tantsutrennides, tehakse iluvõimlemist; loominguline – jõulupidude kavad on vaatajate meelest olnud huvitavad ja kaasahaaravad; algatusvõimeline ja aktiivne – innustutakse igasugustest huvitavatest sündmustest ümbritsevas elus.

Edu edasistes õpingutes, spordis ja jätkuvat aktiivsust!

Ülenurme gümnaasiumi põhikooli lõpetajad 2018: 9.b klass

9.b klassi juhataja on Pille Kuusk ja õpilased on Andres Altmäe, Kaspar Arvi, Patrik Ehastu, Hanna-Ketter Kivi, Kristo Kraus, Dani-Nicole Kuusk, Robert Laas, Siimon-Tristan Lellep, Annika Linnaste, Kaspar Medvetski, Alina Panarina, Hanna Grete Prans, Seliina Priz, Oskar Pukk, Mariel Pungar, Simon Pärn, Kadi Rebane, Sten, Reiter, Rolan Tekkel, Kaisa Vau, Elvis Värva.

9.b on klassijuhataja sõnul leplik (alati on klassijuhatajaga nõus), hea huumorimeelega (saavad alati aru, kui klassijuhataja nalja teeb, ja naeravad), rahumeelsed (kui poisid 9.c-ga koos kehalises ei ole), üllatavad (nii heas kui vahel ka halvas mõttes) ja väga väga vahvad.

Unistage! Pingutage oma unistuse täitumise nimel! Jääge iseendaks!

Ülenurme gümnaasiumi põhikooli lõpetajad 2018: 9.c klass

9.c klassi juhataja on Peep Reimer ja õpila – sed on Laura- Liisa Alep, Eliis Grigor, Fredi Hok – konen, Jesper Marti Ilves, Hanna Kaasik, Tõnis Kadak, Katariin Kangro, Kirke Kiviväli, Rando Kleimann, Ülleri Kärner, Adele Karolina Kõre, Gerda Kõvamaa, Markos Laasik, Lii Lopp, Lota Nurme, Robin Nõmme, Anet Marii Paumets, Roland-Rait Robam, Henry Rosin, Martin Sild, Almar Kristofer Taru, Kadi-Liis Tootson.

9.c klass on klassijuhataja sõnul nagu oma isiklik laps. Nad suudavad panna rõõmustama ja kogu hingest nende üle uhkust tundma. Vajadusel on nad võimelised tegema rasket ja vae – varikast tööd, et saavutada enda seatud sihte. Aga mis seal pattu salata, on ette tulnud ka hetki, kus nad võivad vanainimesel ikka hinge päris korralikult täis ajada. Ühesõnaga – neis leidub kõike, mis ühes noores olema peab!

Soovin oma õpilastele, et nad ei jääks elu – mere lainetele ulpima, vaid pingutaks oma ees – märkide elluviimisel ning ei kaotaks kõige selle juures optimismi ja positiivset ellusuhtumist! Ja katsugu nad ainult mulle edaspidi mitte tere öelda ja külla mitte tulla!

Ülenurme gümnaasiumi lõpetajad 2018: 12.a klass

12.a klassi juhataja on Kaire Koonik ja õpilased Odett Avvald, Joosep Bergmann, Karel Freivald, Lota-Brita Haugasmägi, Margit Kalk, Gerli Klement, Berk Kocayigit, Keven Koppel, Evert Krindal, Joonas Kull, Markus Lääme, Rasmus Lääne, Aleksandria Mironjuk, Albert Männiste, Carl Patrason, Lisett Pärli, Artur Ratmanov, Katriin Sild, Viktoria Valasevitš, Sandra-Ly Zeigo.

12.a klassi õpilased on klassijuhataja arvates mitmekülgsed, aktiivsed ning energilised. Enamikul õpilastest on oma hobid ja huvialad, millega tegeletakse süvendatult. 12. klassis tekkis õpilastel ka üks suur ühine huvi autode vastu, mis on ilmselt seotud täiskasvanuikka jõudmise ja lubade saamisega. Kõik 20 õpilast on väga iseseisvad, oma tõekspidamiste ja veendumustega, kuid koos moodustavad ikka ühtse ja toreda terviku.

Kiiret edaspidikäiku, vähem tagurdamist ning palju vallatuid kurve!

Ülenurme gümnaasiumi lõpetajad 2018: 12.b klass

12.b klassi juhataja on Tiiu Voort ja õpilased Janeli Jaomaa, Egle Kaljumäe, Viljar Kams, Eva-Lotta Karila, Jarlis Kütt, Dana Lukka, Ava Mikkel, Andreas Möksi, Mari Nurme, Kaija-Liis Oras, Jaspar Pallum, Kristjan Peegi, Steven Pehter, Marie-Theres Rannula, Märt Rosenthal, Susan Sasirin, Risto Sepa, Egert Tiidor, Dagmar Tiirmaa, Ants Vaks, Eliisa-Maria Vogelainen.

12.b klass on seltskond tarku, toredaid ja omanäolisi noori inimesi, kellel on suurepärased eeldused elus hästi hakkama saada. Kooliaeg on kõikidele inimestele väga muljeterohke, mälestused nendest aastatest jäävad terveks eluks. Praegu aga on keeruline aeg, sest tuleb teha valikuid.

Soovin, et teil oleks usku enesesse teha õigeid otsused. Eesmärgi saavutamiseks kuulake oma südamehäält ja olgu teil julgust võita ka tagasilööke. Õnne ja edu!

Kino maale
EelmineLaululinnu pesast lendavad kooli…
JärgmineÜlenurme Gümnaasiumi õpilasesinduse aastaülevaade