Kiivitaja talu üllatab suvisel kontserdihooajal uute esinejatega

1799
Kiivitaja talu suvelava.

Kiivitaja talu Pangodi kandis korraldab sel suvel juba 7. aastat järjest suvekontserte. Tegu on paljude külastajate lemmik-kontserdipaigaga, sest just seal korraldatavaid sündmusi otsitakse suvekavas teiste seast välja.

Sel hooajal täidavad Kiivitaja talu suvelava paljud põnevad artistid ning publikut oodatakse lausa 12 suvekontserdile. Lauljate ja bändide seast leiab ammuseid lemmikuid, kes juba mitmendat hooaega taluõue kihama panevad, teiste seas suurte ja väikeste poolt armastatud Karl-Erik Taukar, legendaarne Terminaator, tšellokvartett C-Jam, laulukirjutaja Jaan Tätte, ansambel FIX, roosiaia kuninganna Anne Veski jpt. Üle mitme aasta tuleb lavale ka Tanel Padar, kes on taas oma rokikuue selga sättinud ja rõõmustab kuulajaid nii uute kui vanade hittidega.

26. juulil kõlavad Kiivitaja talus selle aasta populaarseima tuuri „Tänu Sulle, ABBA“ raames maailmakuulsa bändi laulud Kaire Vilgatsi, Dagmar Oja, Koit Toome ja Rolf Roosalu esituses. Tegu on vaieldamatult tipptasemel kontserdiga, mis sai kevadel publiku poolt ülimalt positiivset tagasisidet.

Kuid avastamist jagub veel, sest sel aastal on Kiivitaja talu suvelaval ka muusikuid, kes seal alles esimest korda esinevad. Juulis astub lavale eesti nu-folk-ansambel Puuluup, kes näitab, kuidas Hiiu kanneldega rock’n’rolli elustiili on võimalik järgida, ning „Vala veini“ kontsertidel saab kuulda Lauri Saatpalu, Jaan Söödi ja Pääru Oja muusikalist kooslust. Augustis aga lummab publikut kodumaine soulitäht Rita Ray ning samuti annavad ühe kauni kontserdi fantastilised lauljad Saara Pius ja Toomas Uibo koos saatebändiga.

Kiivitaja talus on kõik ühes kohas olemas – imeilus loodus koos päikeseloojanguga, suvelava, purskkaevuga tiik, külaliskohvikud, seljatoega toolid, istumisalused ning palju ruumi tantsimiseks ja lastele jooksmiseks. Talu tegemiste ja uudistega siinsetest kontsertidest saab end kursis hoida Kiivitaja talu Facebooki lehel, kus aeg-ajalt toimuvad ka väärt piletiloosid.

Kiivitaja talu ootab kõiki lähedalt ja kaugelt tulijaid nautima suvekontserte talu õuel!

Kino maale
EelmineTõrvandis Papli tänaval muutus parkimiskord
JärgmineÕssul on suletud kuni 8. juulini sissesõit Tiigi ja Kesa teele