Võimlejate hooaja viimased uudised

360
Noorteklass ja mini noorem grupp Kalevi MV-l

Ülenurme võimlejad panid ennast veel viimast korda enne suvepuhkust proovile ja osalesid võistlustel nii Tallinnas kui ka Pärnus. Lisaks lõpetati hooaeg suurejoonelise võimlemispeoga Tartu laululaval.

27. mail toimusid Eesti spordiseltsi Kalev lahtised meistrivõistlused rühmvõimlemises, mis on rühmvõimlejate üks olulisemaid võistlusi. Ülenurme rühmadest olid esindatud miniklass noorem, lasteklass ja noorteklass. Tallinna spordihallis toimunud võistlusel kuulutati parimaks miniklass noorema rühmaks Ülenurme võistlusrühm. Noorteklassi B-grupis saavutas Ülenurme tugeva 2. koha, jäädes esikohale alla vaid 0,15 punktiga. Ülenurme lasteklass võistles A-grupis aga kahe kavaga – vabakava ja rõngakavaga. Vahendikava õnnestus lasteklassi rühmal suurepäraselt ning selle eest saadi kaela kuldmedalid. Vabakavas lõpetati seekord viiendana.

4. juunil sõitsid laste- ja noorteklass Pärnusse, et võistelda enne suvelaagrit veel hooaja viimasel võistlusel – Pärnu lahtistel meistrivõistlustel. Ülenurme lasteklass sooritas siiani parima vabakava katse ning tulemuseks saadi hooaja kõige kõrgemad punktid ning esikoht. Vahendikavasse tuli küll sisse paar väiksemat viga, kuid sellest hoolimata tuldi pjedestaali kõrgeimale kohale. Ülenurme noorteklass jäi vabakavade arvestuses esikohta jagama VK Rühi rühmaga BRIIZ. Väga tugeva katse tulemusena saadi sama punktiskoor nii kava raskuses kui ka täitmises ning esikoht läks jagamisele.

Viimase üritusena osalesime Tartu võimlemispeol Ajamasin, mis toimus seekord juba kümnendat korda. Peol esitati aastate populaarsemaid kavu. Ülenurme miniklass noorem ja 7.-8. aastaste rühm osalesid 1.-2. klasside kavas „Elu nagu Mary Poppinsil”, kus tüdrukud said võimlemisvahendina katsetada vihmavarju. Ülenurme laste- ja noorteklass ning 8-10- aastaste grupp osalesid 5.-6. klasside kavas „Rockabilly rock”. Lisaks olid paljud Ülenurme võimlejad esindatud koolirühmadega ka teistes kavades. Ülenurme kõige pisemad algajad, harrastusgrupid ning mini noorem ja lasteklass esitasid koos VK Rütmika Happydega kava „Pardike ja mooniõis”.

Võistluste ja esinemistega on selleks kevadeks kõik. Ees ootab tegus suvelaager Madsal ning seejärel juba suvepuhkus.

KRISTINA LILLO

Kino maale
EelmineTipu talus algavad taas joogatunnid
JärgmineAvaliku ruumi korrashoidmine on meie kõikide huvides