Võimlemisklubi Ülenurme võimlejad näitavad ülikõrget taset

560
Võimlemisklubi Ülenurme lasteklass näitas oktoobri keskpaigas A. Le Coq spordihoones ülikõrget taset. Foto: Margot Võsokov

Oktoobri keskpaigas toimusid Tartus A. Le Coq spordihoones Eesti karikavõistlused rühm- ja rühmvõimlemise vahendiga kavades. Ülenurme lasteklassi A-grupp tegi sellel sügisel esimese stardi ja osales võistlusel rõngakavaga. Kavas tulid sisse paar pisemat viga, kuid lasteklass näitas ülikõrget taset ning saavutas väga tubli teise koha, jäädes esimesele kohale alla ainult 0,1 punktiga. Rühma auhinnakogusse lisandus suur hõbedane karikas.

Tublide Turniiril saavutati poodiumikohad

Võimlemisklubi Ülenurme noorteklassi rühm ja mini noorem grupp Tallinnas Kalevi hallis Tublide Turniiril. Foto: Margot Võsokov

Oktoobri lõpus toimusid Eesti meistrivõistlused rühmvõimlemise vahendiga kavades ning sama võistluse raames Tublide Turniir B-gruppidele. Ülenurme lasteklassil jäi kahjuks Eesti meistri tiitli peale võistlemata, kuna tüdrukuid kimbutasid viirused ning tagatipuks oli tegemist veel kipsis käega.
Tublide Turniiriks olid valmis aga Ülenurme miniklass noorem ja noorteklass. Noorteklass tutvustas kohtunikele ja publikule uut keerulist pallikava. Võistlusel sooritati kaks katset ning noorteklassil tulid mõlemas katses sisse mõned vead, kuid teise katsega suudeti esimese katse hinnet parandada. Väga tihedas konkurentsis tuli noorteklass tublile kolmandale kohale, kaotades teisele kohale ainult 0,05 punkti. Miniklassi noorem rühm võistles esmakordselt vahendikavaga ning esitus oli tüdrukutel eeskujulik, rühm jättis kohtunikele ja publikule väga hea mulje ning sooritus oli raske vahendikava kohta väga hea – tulemuseks esimene koht!

Ees ootavad mitmed võistlused

Miniklassi noorem grupp valmistub Elvas toimuvateks individuaalvõistlusteks ning noorte- ja lasteklassi rühmad järgmisteks vahendikava võistlusteks Tallinnas – Merepiiga 2022. Edu kõigile võimlejatele tulevasteks etteasteteks.

Noorte- ja lasteklassi rühma treenivad Katri Toomsalu, Kristina Lillo ja Marianne Männi. Mini nooremat gruppi juhendavad Margot Võsokov, Augustiine Tamme ja Marianne Männi.

Kristina Lillo ja Margot Võsokov
Võimlemisklubi Ülenurme

Kino maale
EelmineVallavalitsuse istungilt 09.11.2022
JärgmineOodatud on ettepanekud aukodaniku ja aasta tegija, aasta teo nimetamiseks