Ülenurme korvpalliklubi noormehed maailmameistrivõistlustel Hiinas

863

Korvpallihooaeg on saanud hoo sisse ja huvitava väljakutsega algas see Ülenurme korvpalliklubi kolmele kasvandikule, kes mängisid U-23 Eesti koondises 3×3 maailma meistrivõistlustel.

Kermo Normann, Joosep ja Jaagup Russak osalesid Kesk-Hiinas iidses 12 miljoni elanikuga siiditee linnas Xi`Àn U-23 noormeeste maailmameistrivõistlustel ja kokkuvõttes lõpetati soliidsel kaheteistkümnendal kohal. Alagrupis võideti esimesel päeval 22:8 Indoneesiat ja saadi napp kaotus viimase minuti trilleris Ungarilt 21:18. Teisel päeval jäädi väga füüsilistes mängudes alla Mongooliale 22:14 ja Lätile 22:13. Kolme kaotusega kohamängudele ei jõutud, aga kuna meie alagrupp osutus kõige tugevamaks, nimelt lõpetas Läti hõbemedaliga ja Ungari noormehed said pronksise autasu, siis vedas see ka Eesti noormehed kõrgele 12. kohale. 3×3 korvpall on atraktiivne ja kogu maailmas kiiresti järjest suuremat populaarsust ja tähelepanu koguv mäng. Järgmistel olümpiamängudel Jaapanis näeme 3×3 korvpalli juba maailma absoluutsete tippude esituses.

Ka sellel hooajal mängib meie valla esindusmeeskond koostöös Eesti maaülikooliga kaasa Eesti meistrivõistlustel II liigas ja siin on esimene mäng peetud. Koduväljakul alistati kindlalt Valgamaa kutseõppekeskus 94:51.

Nooremad poisid mängivad U-14 vanuseklassis koos Nõo poistega ja U-16 poisid koos Tartu Kalevi noormeestega samuti kaasa omavanuste Eesti meistrivõistlustel. Siin on esimesed mängud veel ees.

Kasutan võimalust ja kutsun lapsevanemaid saatma julgelt oma võsukesi korvpallitrenni.

Noorematel toimuvad treeningud Tõrvandi spordihoones:

E ja R kell 13.00 1.-2. klassi poisid (ka tüdrukud);

E, T ja R kell 14.00 3.-4. klassi poisid;

5.-6. klassi poiste treeningud Ülenurme spordihoones:

E ja K kell 15.30 ning vanemad poisid T kell 16.00 ja N kell 17.00.

Info tel 552 1231, treener Paavo Russak.

Kohtumiseni korvpalliväljakutel!

PAAVO RUSSAK,
Ülenurme korvpallitreener

Kino maale
EelmineKokkuvõte Kambja vallavalitsuse istungitest
JärgmineSügis spordirindel