Aivar Aleksejev valiti Kambja valla aukodanikuks

1129
Aivar Aleksejev. Foto: Marko Ojakivi

Kolmapäeval, 25 jaanuaril 2023 toimunud Kambja Vallavolikogu hääletusel valiti Kambja valla aukodanikus pikaajaline omavalitsusjuht Aivar Aleksejev.

Aivar Aleksejev asus Ülenurme Vallavalitsusse tööle 1996. aastal. Aastatel 1999–2017 oli ta ametis Ülenurme vallavanemana. Kambja vallavanema ametiülesandeid täitis Aleksejev 2017–2021. Alates 2021. aasta sügisest juhib ta Kambja volikogu tööd.

„Tänan vallavolikogu usalduse ja tunnustuse eest. Olen enamuse oma elust pühendanud kohaliku elu edendamisele ning kogukonna teenimisele. Minu tegevuse eesmärk on olnud, et meie inimestel oleks kindel ja kodune elamispaik,“ toob välja Aleksejev.

Aivar Aleksejev omandas keskhariduse Tartu 7. Keskkoolis (praegune Karlova kool) ning elektriinseneri diplomi Eesti Põllumajanduse Akadeemias. Vastne aukodanik on abielus. Tema perest on sirgunud kaks täiskasvanud last.

Kambja valla aukodaniku nimetus omistatakse vallakodanikule erilise auavaldusena vallale osutatud väljapaistvate teenete eest.

Aunimetus antakse Aivar Aleksejevile pidulikult üle 23. veebruaril kell 19 Kambja kultuurikeskuses toimuval Eesti Vabariigi 105. aastapäevale pühendatud kontsert-aktusel. Lisaks avaldatakse aktusel Kambja valla 2022. aasta tegija või aasta tegu.

Kontsert-aktusel esineb sõnavõtuga Kambja vallavanem Illari Lään. Samuti astuvad üles kultuurikeskuse isetegevuslased ja ansambel C-Duur.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineVallavolikogu andis vallavalitsusele loa korraldada Tõrvandi Kooli uus ehitushange
Järgmine2023. aasta sügisel avatav Tõrvandi kool loob meeskonda!