Kambja Kooriakadeemia otsib koorifänne

1003
Pilt: Tartu 2024

Kambja Kooriakadeemia kutsub Sind, kui:

  • oled koorilaulja või dirigent ja armastad koorimuusikat;
  • tahad, et kontserdid, mida kooriga annate, oleks nii lauljaile kui ka kuulajaile puudutavad, mõtlemapanevad ja muhedad;
  • olete valmis koos kooriga võtma ette peadpööritava teekonna koos Vanemuise lavastaja Priit Strandbergi, Tartu laulupeo 2024. aasta kunstilise juhi Küllike Joosingu, teenusedisainer Markko Karu, Tartumaa Omavalitsuste Liidu kultuurinõuniku Astrid Halliku ja Euroopa ühe parima koorimuusika lavastaja Karmina Silečiga.

Mis, kus ja millal?

Kambja Kooriakadeemia on osa Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 programmist. Kooriakadeemia koosneb viiest koolituspäevast, mis toimuvad 2023. aastal aprillist oktoobrini ja kulmineeruvad kooride loodud koorimuusikafestivaliga Kambjas 16.–18. august 2024.

Kooriakadeemiasse kandideerimiseks saada koori CV ja motivatsioonikiri selgitusega, miks peaksime just sinu koori koolitusprogrammi valima. Lisa need siia: https://forms.gle/s5sbUrdxPhtcGane6.
Avalduse esitamise tähtaeg on 27. märts. Esimene koolituspäev toimub 23. aprillil. Vajalik inglise keele oskus vähemalt algtasemel. Koolitused on osalejatele tasuta.
Kokku saab koolitusest osa kümme koori. Igal kooril on võimalik saata koolitusele kolm osalejat.

Lisainfo: Maarja Ülper, Kambja Kooriakadeemia projektijuht, 525 7906, maarja.ylper@gmail.com

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineAprillist lisanduvad väljumised Kuuste, Vana-Kuuste ja Voore bussipeatusest
JärgmineVaimse tervise päev Kambja koolis