Koos olemise ja tegemise rõõm

260
Foto: Terje Rüütel

Kambja Lasteaed Mesimumm on üksmeelne ja tore töökeskkond, kus peetakse oluliseks koos tegemise rõõmu. Selle teadmisega saigi arutatud, mida teha kingituseks eesootavateks toredateks sündmusteks, milleks olid meie enda Kambja Lasteaed Mesimumm ning Kambja valla sünnipäevad. Kõige suuremat rõõmu valmistab ju ikka ise tehtud ja südamest tulnud kingitused. Nii saigi otsustatud, et teeme kingiks ühe vahva näidendi. Otsus tehtud, otsiti välja sobilik ja vahva etendus, mida õppima hakata. Sagimist oli rollide jagamisega ja rekvisiitide otsimisega. Rollid jaotusid nii, et igaühele sattus just neile sobilik. Palju nalja sai just jagamise ajal: miks just mina ja kas tõesti jne. Eks seda saginat oli ikka üle maja kuulda, naised kõik elevil ja rõõmsad.

Esimesed katsetused tehtud, hakkas etendus juba ilmet võtma. Igaüks sai oma rolli sisse elada ja väiksed parandused ning lisad sisse viia. Proovid ja peaproovidki said tehtud. Kui esimene etteaste oli ametlikult ära mängitud, oli maja täis juttu, kui vahva see oli ning kui palju nalja sai. Seda etendust mängiti mitu korda ning tuleb mängimisele veel ja veel. Eks kõige toredam ole meil ikka endil kogu selle melu sees olles, kuid loodame, et pakkusime ja pakume ka edaspidi meie külalistele oma etendusega rõõmu. Loodetavasti saime me kõik indu, et ka tulevikus sellist toredat ettevõtmist jätkata.

Jõudsime kõik koos järeldusele, kui tore on ikka lasteaias töötada. Saame olla nii õpetajad, näitlejad, õppijad, mentorid, menteed ning lõpmata palju veel ja veel erinevaid ameteid.

Aitäh kõigile, kes nõu, jõu ja südamega asja juures olid! Koostöös peitub jõud, ilu ja võlu.

Margit Saluotsa
Kambja Lasteaed Mesimumm logopeed-assistent

Kino maale
EelmineLaululindude sõbrapäev
JärgmineUkrainlasteni jõudsid kaubikud ja maiustused