Tõrvandi Kooli ehitusleping sai allkirjad

951
KRC Ehitus OÜ juhatuse liige Siim Kroodo ja Kambja vallavanem Illari Lään Tõrvandi Kooli ehituslepingu allkirjastamisel. Foto: Marko Ojakivi

Teisipäeval, 9. mail 2023 kell 12 allkirjastasid Tõrvandi keskusalal Kambja vallavanem Illari Lään ja KRC Ehitus OÜ juhatuse liige Siim Kroodo Tõrvandi kooli ehituslepingu.

Põhikoolihoone ehitab maksumusega 13 043 022,95 € (summa käibemaksuga) KRC Ehitus OÜ kui soodsaima hinna pakkuja. Ettevõte on ka varasemalt püstitanud mitmeid haridus- ja kultuurihooneid üle Eesti.

„Tegemist on Kambja valla viimaste aastate olulisima ja suurima investeeringuga. Kooli rajamisega saame perspektiivis juurde üle 800 koolikoha Kambja valla lastele. Loodame õppehoone avada 2024/2025. õppeaasta alguses,“ sõnas vallavanem Illari Lään.

Tõrvandi koolimaja rajatakse arhitektuuribüroo Arhitekt Must projekti alusel. Samuti on arhitektuuribüroo projekteerinud spordi- ja multifunktsionaalse kogukonnahoone keskusala arhitektuurivõistluse võidutöö „Ruut ruudus“ kontseptsiooni alusel.

Teate edastas: Marko Ojakivi, Kambja Vallavalitsuse kommunikatsioonijuht, 515 6142, marko.ojakivi@kambja.ee

Kino maale
EelmineLisaõppekogunemine toob valda tavapärasest rohkem kaitseliitlasi
JärgmineKonkurss vallasekretäri abi ja vallakantselei spetsialisti ametikoha täitmiseks